Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy samochód

p0ma1sters

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest samochod naj naj lepszy !!!!!!!! podreslam najlepszy za kupno pieniazkow z NFS na 3 poziomie

aktualnie mam juz .1 milion i 200 tysiecy prawie bede mial 40 lvl

Jezeli juz byl ten temat to przepraszam ale prosze o dorade :)

Pozdrawiam panowie

Błędy to moja specjalność
wiec prosze bądz mily nie zwracaj na to uwagi
:D

GG 10083301

Opublikowano

Ciężko powiedzieć który najlepszy.Nie zawsze najdroższe auto jest najlepsze,czy to kturo ma najwięcej punktów overall.

To zależy czy chodzi o osiągi czy o sterowność.Wiele jest dobrych samochodów,najlepiej to powiedzieć z jakiego Tieru są najlepsze.

T1: Nissan Silvia wersja policyjna,Nissan GTR 2000

T2: Lotus Elise,Lotus Exige,Audi A1,Ford Coswort,ostatnimi czasami słyszę często że Ford Focus RS jest niezły

T3: Lamborghini Murcielago,Porshe 959/911 GT3 RS,BMW M3 GTR

To są najczęściej wybierane wozy i najczęściej użytkowane,mają dobre sterowności i osiągi.

To jeżeli ma być za igc to BMW M3 GTR albo Porshe 959 z T3

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Jeździłem u kumpla

Bmw M3 GTR i u siebie mam porshe 959 .

Powiem Ci ze porshe o wiele wiele lżejsze miota nim ale czuły dobry do szybkich uników ma też dobre przyspieszenie i nie męczy ubolewam nad 6500 obrotów ale fajne autko.

BMW raczej prowadzenie trochę cięższe pędzi jak głupi jak się go wyczuje to wygrywa wszystko na starcie bardzo dobrze przyśpiesza ogólnie z miejsca ma lepsze przyśpieszenie porshe lepsze ma w momencie kolizji na przykład .Jak kupisz 1 czy 2 to raczej nie ma taaaak wieeelkiej różnicy po prostu kwestia gustu . Dla mnie lepsza BMW M3 GTR

Opublikowano

BMW M3 GTR nic dodać nic ując polecam ci kupić wbić ten 40 i kupuj i na początku kupiłem o tak wsadziłem te części co są początkowe i max jechałem 340km/h z nitrem oczywiście a teraz mam wszystkie części PRO to jadę 410km/h max z nitrem czyli duża różnica.

Opublikowano

Wiesz Ford Mustang RTR-X ciągniesz 419 ale tu chodzi też o prowadzenie tak ? Fakt jest Faktem BMW lepsza ale jest troszkę słabsza w prowadzeniu .

Opublikowano

No wlasnie i tutaj mam dylemat

Ale ale panowie 350 to ja nautostradzie okej jak bede ucieczke przed policja

a jak wyscigi duzo zakretow to chyba bardziej by trzeba bylo pomyslec nad utem ddobrze zwinnym na zakretach i zeby miala dobrze przyspieszenie

a co mi po przedkosci jak i tak nie rozwine szybciej niz 300 km/h no chyba ze sporo prostej ale zadko jest tak

Wiec wiec mam duzy problem przekonajcie mnie do kupna jakiegos samochodu ktory dobre ma przyspieszenie i skretnosc prosze !!!!!!

GG 10083301

Opublikowano

Skoro tak to z pośród 2 możesz wybierać: Porshe 959 i BMW M3 GTR.959 ma lepszą sterowność ale znów BMW lepiej się "zwija" lepsze ma przyśpieszenie.Jeżeli auto na kręte trasy to bierz Porshe.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Skoro tak to z pośród 2 możesz wybierać: Porshe 959 i BMW M3 GTR.959 ma lepszą sterowność ale znów BMW lepiej się "zwija" lepsze ma przyśpieszenie.Jeżeli auto na kręte trasy to bierz Porshe.

No dobrze a czemu nikt nie wspomnial nad audica 3 poziomu ????????? jak patrze na osiagi auta to ma bardzo przyzwoite ,ciekawe i sporo mocniejsze :) ?

GG 10083301

Opublikowano

Audi zdecydowanie nie jest lepsze od Porshe i to BMW. W tej grze nie radzę patrzeć na osiągi, bo tak właśnie kupiłem dodge chargera, który okazał się gorszy od samochodów na start. Ja ci bardziej polecam to Porshe od BMW. O wiele lepiej mi się nim jeździło. BMW ma podobno większe przyśpieszenie, ale ja tej różnicy nie dostrzegłem :P

jLRw2A6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...