Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Deepolis I Darkorbit

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

@UP, co zrobić, 11 lat ma.. Typowy poziom inteligencji na ten wiek. Może i jestem od niego starszy tylko o rok (31 stycznia 13 lat), ale z takiego noobstwa wyrosłem już dawno.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie nie i jeszcze raz nie darkorbit jest napisane na C# a dlatego jak XBlaster czy seafight wyposażone w anty-cheat który w momęcie wykrywa błędy typu z byt wolny PC przeważnie prze speedhacku a za drugim logowanie zaraz że dokonałeś próby oszustwa xD

Więc trudno do tego o hacki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie nie i jeszcze raz nie darkorbit jest napisane na C# a dlatego jak XBlaster czy seafight wyposażone w anty-cheat który w momęcie wykrywa błędy typu z byt wolny PC przeważnie prze speedhacku a za drugim logowanie zaraz że dokonałeś próby oszustwa xD

xblaster działa speed hack 5x i nie wykrywa (przyspiesza 5x miniguna więc masakra)

Noi nieskończoność amunicji nie wykrywa nic.

Cheat Engine można to zrobić na youtube poradnik...

r8a4g8.jpg

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

NA DARKORBIT: wyslij smsa na numer 76789 o tresci BIG 2491683,a wtedy przysla ci co masz robic dalej :)B)

Chcesz Otrzymac 5.000 uridium? :rolleyes: Mam dzięki tej metodzie fajne wyposazenie. ;) Najpierw Wyślij za SMSa za jedyne 3 PLN (taniej niż na DO) o treści BIG 5827267 na numer 76789. B) Zwróć koniecznie uwagę na spację pomiędzy BIG i 5827267! Potem swoje dane konta czyli ID na ten sam numer.

Licze na +++++ :P

Lol

Banować frajerów przez BIG^^

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

NA DARKORBIT: wyslij smsa na numer 76789 o tresci BIG 2491683,a wtedy przysla ci co masz robic dalej :)B)

TY CIECIU BITY !!! FRAJERA SZUKASZ W TEN SPOSOB KUPUJE SIE URIDIUMK W GRZE A ON WAS W H ROBI !!!!

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pfff... moze oprogramowanie serwera... Darkorbit zostało zaprogramowane w języku ActionScript, PHP oraz prawdopodobnie w ASP.NET lub innych językach służących do tworzenia dynamicznych stron internetowych. Jednego mozemy byc pewni, Darkorbit jest we ,,Flaszu'' a co za tym idzie jest zaprogramowane w ActionScript. Ostatnio znalazłem jeden kod do DarkOrbit. Kiedy się zalogujemy na mapę wciskamy F a potem N a następnie kombinację klawiszy Alt + F4 w wyniku czego otrzymujemy skromne 200 uri. Jest to widocznie jakiś skromny bug, znalazłem to w SWF Decompiler jak przeglądałem plik main.swf (Uwaga! Jeśli nie naciśniecie przycisku F i N i użyjecie kombinacji klawiszy Alt + F4 zamknie się wam przeglądarka). Hacki do darkorbit i to dużo. Przykład: Merkava, Kerkava, WarTool... Wszystko w dziale DarkOrbit.

@EDIT: Sorry, za odkop, nie zauwazyłem.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...