Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przeniesienie bloga!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj mam do was bardzo, ale to bardzo wielką prośbę. Otóż, czy da się jakoś tak zrobić, abym mógł przenieść mojego bloga z wordpress.com na np. xaa.pl? jest mi to bardzo potrzebne bo chce troche go zmodyfikować, a pewnych rzeczy nie udostępnia wordpress.com

Link do bloga : http://www.feynful.wordpress.com/

Chcę przenieść go na xaa i po jakimś czasie jak go dopracuje kupić domenę .pl jeżeli ktoś wie jak to zrobić, bardzo proszę o pomoc :) dam limit like'a : D 5 :]

2qm2rty.jpg

Sygna Wykonana Przeze mnie!

Opublikowano

Nie masz tam zbyt dużo, i nie znasz za bardzo obsługi wordpress wyczytałem to z tąd że nie zrobiłeś kategorii bo piszesz w "Uncategorized".

Możesz zrobić tak, kupić stronę na xaa.pl zainstalować tam WP i przekopiować te posty. Albo, Przenieść bazę danych. Dla ciebie polecę pierwszy sposób :)

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

Opublikowano

A jak ściągnąć baze danych z wordpress.com?

@popek nie chciało mi się robić kategorii szczerze. to dla mnie normalna funkcja ale po co robić? :P

2qm2rty.jpg

Opublikowano

@UP no dobra, dzięki za rade ogólnie zrobie to gdy założe nowego bloga :D

2qm2rty.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...