Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Wszędzie Ban

Polska000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dostałem bana na zombie ( cs -soplica) całkiem przypadkowo ponieważ połozyłem mine tuż przed adminem i dał bana.. A gdzie wejde teraz na zombie -mod pisze że mam bana mimo że nie grałem wogóle na tych serwerach... O co chodzi ? Może ktoś pomóc? (non Steam)

Opublikowano
xD to nie twoja wina mają zrobiony taki amxbans ,że na całą serwerownie masz bana <w tej wersji chodzi o to żeby cziter nie mógł grać ,ale jak widzisz są skutki uboczne> jak masz bana na 5 h to wszędzie masz na 5h <z tej serwerowni>
Opublikowano

Napisz czy chodzi o serwery z serwerowni, czy poza serwerownia bo raczej

teraz na zombie -mod pisze że mam bana mimo że nie grałem w ogóle na tych serwerach... O co chodzi ? Może ktoś pomóc? (non Steam)"

zrozumiałem ze na innych serwer zm też masz bana, a wątpię czy serwerownia robi parę módow zm.

967502.jpeg

Opublikowano

jakiś cwany path miałeś co ma jakiś "trojan" i ciągle Cie będzie przekierowywać na serwer. Polecam przeskanowanie systemu , reinstal cs.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Zmienne ip masz pewnie. Kup steam i po kłopocie.

Kupno steama, nie rozwiąże sprawy, kiedyś miałem wiele banów, za nic ponieważ ktoś mi się wbijał na ip i banował,zakupiłem steama i dalej to samo, wiec to raczej nic mu nie da, tam gdzie masz bana ( perma ) lub coś pisz do administracji ( forum ) napisz ze grasz pod innym nickiem i ze nigdy nie grałeś, na pewno ci dadzą unbana,mi dawali ;)

967502.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...