Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ping

kosik11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłącz wszystkie programy typu: GG,Skype,przeglądarka i inne korzystające z internetu.

Jeśli ktoś korzysta z tego neta np.jak ktoś bierze od cb z routera, to wtedy ping wzrasta.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Internet radiowy - odpowiedź sama w sobie.

Radiówka ma to do tego, że zawodzi na wiele sposobów. Jednym z nich może być hmmm pogoda, zakłócenia innych urządzeń?

Polecam wykastrowanie kompa z niepotrzebnych programów, a także oprogramowanie do optymalizowania ramu - minimalnie ale zawsze zmniejsza lagi.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Co do internetu to dodam, że jest tak.. dzisiaj naprzykład śmiga tak jak trzeba a wczoraj nie dało się na stronę mpc wejść ;p nie ogarniam tego..

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Prędkość neta 2 mb/s

ram : 4 gb

ccleanerem czyściłem

@Dzwoniłem do tych od internetu, niedługo zrobia nowy nadajnik i przekierują połowę ludzi na niego

podobno wiedzą co się dzieję z internetem ;>>

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

@up

Też mam radiówkę.

Łącze = 3,5 MB

Taki ping często się zdarza, gdy dużo ludzi w twoim regionie korzysta z internetu na ten sam nadajnik.

Też tak czasami mam, np. w dzień mam ping 300 a w nocy 100 bo siedzi mniej ludzi.

Arcz3i.png

glsigp.gif

Opublikowano

Więc wychodzi na to, iż powodem tych pingów są uroki radiówki ;) Jeśli mieszkasz w średnim mieście to nie ma co się dziwić. Kompa masz dobrego jak na War Rock'a, wiec to musi być wina neta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...