Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego minecraft sie nudzi ?

Mr01dada01/Yonk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dluszego czasu (1/2tyg) nie gralem w minecraft (powud nie wiem ale mysle ze to ze wyszla ta pierdolona wersja 1.xx to wrzysto zepsulo gre !! i nie ma takich dobrych serwerow minecraft jak wczesniej bylo ! Zaluje firmie mojang poniewaz jak patrzylem 14.09.2011 na stronie minecraft.net ile jest kont premium to sobie gdzies zapisalem ale dzis jak zobaczylem to nie bylo tak wiele wiecej =.= (23k ludzi z calego swiata) nie wiem dlaczego tak sie dzieje ale poprostu jak dzis wlaczylem minecraft poprostu wbilem na 1 serwer to mi sie odechcialo grac po : (7min) zagral bym na jakims serwerze takim pro np taki jak mial : Kamilton albo Santoex z yt oni mieli fajne serwery lecz z nieznanych przyczyn serwer kamiltona jest off a serwer santoex zostal zhakowany (serwer dedykowany) jak znacie podobne serwery (no premium) (bo moje premium zostalo skradzione) gdzie jest durzo osob i serwery podobne do takich jak kamilton to bardzo prosze podac ip itd moge dac max like

Opublikowano

Nudzi się bo pewnie grasz creative bądź tmi.

Zagraj prawdziwy survival i rozbuduj swą wioskę, bądź coś w tym stylu.

Co do serwerów, czekaj na serwer MPC.

Innego no-premium co gra dużo osób nie znam :)

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...