Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pluginow !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Plugin ktory uniemozliwia warpa kiedy ktos cie bije .

2.Plugin do handlu jezeli taki istnieje np 1 gracz wpisuje komende /handel gold ore nick gracza a 2 gracz wpisuje /handel nick potwierdzenie

3.Plugin ktory umozliwi tworzenie graczą wlasne chaty naprzyklad gracz x i x graja wspolnie i spamuja na czacie chodz po drewno , ja zbieram cobbla . Wiec dlatego prosze o taki plugin zeby gracze mogli tworzyc wlasne chaty i zapraszac do chatow poszczegolne osoby .

PLuginy nie musza byc takie same tylko zeby byly podobne ;x z gory thx

Opublikowano

znam odpowiedź na pytanie 3. Jest taka opcja w mcmmo gdy jest się w drużynie. Zakłada się drużyne jakąś tam komendą nie pamiętam dokładnie i gdy jest kilku ludzi w tej samej grupie jest czat na /p

albo

W pluginie factions jest czat gildyjny pod komendą /f c

Opublikowano

1. Warpz0r umożliwia Ci warpy masz link

http://forums.bukkit.org/threads/unsupported-tp-warpz0r-v1-4-2-multiworld-warp-and-home-plugin-1317.3921/

2. Z takim się nie spotkałem lecz możesz ściągnąć IConomy który dodaje kase oraz IConomyChestShop że możesz zrobić sklepiki ;]

3. Nie wiem .

1377430129-U769346.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...