Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Czego to przyczyna?

piotrek567

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! Zdobyłem drogą kupna MOBO Msi 870A-G54 oraz zasilacz Amacrox Frei Erde ax500-gln(czy jakoś tak:P).Mam też do tego Dysk Seagate Barracuda 320GB 7200.12

I tutaj jest mój problem komp po odpaleniu wydaje z siebie dziwny dzwięk(wiem że nie ma ramu i procka,ale tak chyba nie powinno być)wydaje mi się że pochodzi on z zasilacza bo jest to nieregularne piszczenie.Być może jest to spowodowane tym że kompa przykręciłem bez kołków dystansowych :rolleyes: (wiecie ta pokusa :P)i tu nasówa mi się pytanie jakich kołków użyć plastiki czy metal?

Pozdrawiam forumowiczy!

Opublikowano

Jak nie masz jakiejś części zamontowanej jak np. procek, ram, karta itp to komputer się nie załącza i właśnie w ten sposób pipczy.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Dzieki za wypowiedzi.

@UP

Wiesz komp mi się włącza nie mam nawet monitora taki jestem hardcore :P ,ale np. nie chce się póżniej wyłączyć.W tym tygodniu przyjdzie mi ram a procka kupie za tydzień ale w sklepie czyli czas przesyłki odejdzie.Grafike pożycze prowizorkę od kolegi.Jak dalej problem będzie występował to tu jeszcze wróce czyli na razie chyba można zamknąć.

Dzięki za pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...