Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Czity nie działają

Heniu Mechanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co się stało z moim cs ... wszystko pięknie działo hacki itp... odinstalowałem go i znów zainstalowałem i żaden hack nie działa nic 0 ... myślę gram bez po co mi , włączam server i mam broń w lewej ręce biorę options - Advanced... klikam Right handed potem Apply i ok i nic sie nie zmienia dalej lewa ... nie ogarniam już cs mam Cs by lukasz v7 + patch full v23 Co jest do cholery grane?

Ps czy to ważne że wezmę opcje gdzie jest mniej znaków zapytania czy tą opcje gdzie jest ich mniej ? Bo to bez sensu przy instalacji :D

post-405365-0-61060100-1324996017.png

Heniek.

Opublikowano

Ja wgrywałem bez tam żadnego czy ta 1 opcja czy ta 2 opcja obojetnie , ale wszystko działało dopóki nie reinstal CS i już nic nie dziala hack nawet nie chce się zmienić Options Advenced zmiana trzymania ręki czy w prawej czy lewej ... co robic

Heniek.

Opublikowano

Tak , na E , D i nic haha xD

Ale dlaczego ? Nic nie ruszałem nic 0 nul !!

A teraz wgl nic nie działa , myślałem że może jakis wirus mam , Ale Avast ciągle mam nic nie ściągam z nieznanych stron itp i nie wiem co jest przyczyną...

Mam Full lukasz v7 i nic nie działa , wgrałem full v23 i nic nie działa.. a wczesniej grałem normalnie :D

Ps. Ja robie tak :

Wgrywam CS , pokazują się te znaki biore 1 lub 2 opcje ... instaluje się musze 3 x kliknąć ignoruj jak zawsze potem normalnie mam i teraz :

Wgrywam Chita Seren1tyaimbot wypakowuje go prosto do cs ( trzeba do cstrike? ) Wgrywam patch ( trzeba do cstrike? )

Odpalam przez aminy nie adminy chita i tylko cs sie odpala nic wiecej :)

Wszystko pięknie działało wcześniej ! Może coś źle robie ?

Heniek.

Opublikowano

ten cs ma jedna mala wade ^^

kolego a pamietasz o odinstalowaniu cs'a przez program csv7bylukasz?

tym go zainstalowales tym go odinstaluj dlaczego>??

poniewaz pliki zbedne masz zapisane w miejscach gdzie ty o nich nie wiesz "-"

Reklama w sygnie - MrPiotrek122

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...