Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emblematy Cały czas białe Pomocy !

flashcadi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z emblematami wszystkich guildi każde z nich są białe to już ponad miesiąć gram na aege(kolega widzi je wszystkie) próbowałem już wyłączając firewalla dodajac do wyjątków usuwając folder RD ale nic nie pomogło folder RD był cały czas pusty i nie aktualizuje się.

Co mam zrobić ? czy ktoś miał podobny problem i poradził sobie z nim ? wiem że kiedyś wystarczyło poczekać ale niestety nic się nie zmienia

Może dodać jakąś regułę w routerze ? jeśli tak to jakie ip i port

Pozdrawiam

Opublikowano

nie wiem czy uzywasz bota ale ja tak mialem z sbotem jak dostalem dc i bot wbil to wszystkie znaczki byly biale jesli nie uzywasz bota to sprobouj zainstaluj na nowo silka

Opublikowano

nie uzywam o to chodzi reinstall nic nie pomogl juz probowalem chyba wszystko oprócz ustawienia routera gdzies czytalem ze to tez moze byc przyczyna tylko nie wiem jakie ip i port odblokowac

Opublikowano

Mnie się nie pytaj wyczytałęm że w niektórych routerach mogą one blokować coś i dlatego one sie nie pobierają bo skoro nie firewall nie problem od strony joymaxa to co ?

Opublikowano

Pamiętam jak grałem na csro używając Mbot'a to też miałem cały czas białe emblematy ;)

Może coś z media masz? Zrób reinstal :)

Opublikowano

Pamiętam jak grałem na csro używając Mbot'a to też miałem cały czas białe emblematy ;)

Może coś z media masz? Zrób reinstal :)

Po kij mu reinstall ? Wystarczy nowe media pobrać i podmienić. <3

Opublikowano

napisalem ze reinstall nie pomogl wiec media nie moze byc zepsute po świeżej instalacji a przynajmniej tak mi sie wydaje jakies inne propozycje ? i nie uzywam bota wiec to tez odpada w firewallu wszystko odblokowane wyjatki porobione sprawdzane przy wylaczonym i tez to samo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...