Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Płyta główną

fyrrer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy przyjarana płyta główna moze miec wplyw na lagi w warrocku?? bo mam straszne lagi i nie wiem od czego wszystko sprawdzilem zostaje tylko plyta główna a wiem ze jest przypalona dodam tylko ze cod mw2 i mw3 chodzi bardzo dobrze tylko te starsze gry typu warrok sie tna tak jak bym komp nie wydalal

Opublikowano

Może mieć na to wpływ płyta główna. Przyjarana czy nie, nadal jest to element przez który przechodzą wszystkie dane. Mniejsza przepustowość danych - mniejsza wydajność komputera.

Chociaż WR ma to do siebie, że lubi się ścinać. Mi również wszystkie gry typu COD chodzą płynnie, a WR laguje...

32354141673387527780.png

Opublikowano

Może mieć na to wpływ płyta główna. Przyjarana czy nie, nadal jest to element przez który przechodzą wszystkie dane. Mniejsza przepustowość danych - mniejsza wydajność komputera.

Chociaż WR ma to do siebie, że lubi się ścinać. Mi również wszystkie gry typu COD chodzą płynnie, a WR laguje...

no ale to jest nienormalne strasznie sie tnie a wczesniej tego nie mialem dzisiaj nawet zauwazylem ze skijump delux tez sie scina!! to jest smieszne normalnie

Opublikowano

Jaką masz kartę graficzną ? i czy masz odpowiednie sterowniki do niej ?

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Jaką masz kartę graficzną ? i czy masz odpowiednie sterowniki do niej ?

sprzet odpada wszystko jest ok sterowiki najnowsze do wszystkiego karta graficzna to r4350 1 GB mapiec ram 4 Gb internet szybki procesor slaby bo pentium 4 3.0 ale jezeli do cod mw3 dzialal spox to do tej gry tez nie powinno byc problemu skoro wczesniej mi dzialalo i sie nie cielo a procesor byl ten sam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...