Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z bonus switcher v2 i v3

Malina89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam nastepujacy problem gdy odpalam bs normalnie dziala ale gdy sie loguje na niego to wyskakuje taki blad, na bs v2 i v3 tak samo mialem .

post-484611-0-87499700-1324988362.jpg

Opublikowano

W wersji v2 wyświetla tak dlatego że wersja ta już została wycofana ale dlaczego w wersji v3 tak się dzieje to nie wiem. :)

:*

Opublikowano

wejdź na padmak.de i sobie radź :P Mi v3 dziś przestał działać. Najpierw Norton wykrył Trojan.gen.2, poczytałem trochę i dowiedziałem się że nie ma powodów do paniki. Po prostu norton znalazł wirusa tam gdzie go nie ma ^^ Dziwi mnie tylko to że wykrył go dopiero dziś a ja v3 używam od dnia publikacji. Jak juz pozbyłem się zagrożenia to dzieje się rzecz następująca. Uruchamiam standardowo starym injectorem robię inject itp wyskakuje mi że wszytsko ok ale zamiast pojawic się okienko do logowania metin sie wyłącza. dodam że jest to serwer Xenoxmt2. Może moglibyście pomóc?

:*

Opublikowano

Switcher Bonus V3 wywala do pulpitu ;[ wie może ktoś dlaczego

Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie. Czy jak ustawie na switchbocie średnie 45, to jak wejdą np. 48 to zostawi, czy zmieni? :) Chodzi mi o to czy zostawi dopiero dokładnie takie jak podane, czy wyższe również? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...