Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Obejscie HackShielda 4.1

Asiia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jak w temacie,mam problem z obejsciem.Wczoraj chcialam sprobowac pobawic sie nie co inaczej ;p i sciagnelam m2fish 4.1 i pozniej multihacka od kamera.Z fishem dalam sobie spokoj bo mi mulil calego kompa i tylko reset pomagal,z reszta kierowalam sie tak jak na tym filmiku.

Zaczelam szukac hacka,znalazlam go,zrobilam dokladnie to samo - OBEJSCIE PRZEZ NOTATNIK.+ blokade hs.Tylko podmienilam pliki w injcotrze.Hack dzialal i wszystko pieknie sie gralo,mam slaby komputer wiec czasem jak sie zawiesi musi mi sie zresetowac,wiec jak byla taka sytuacja resetowalam,wlaczalam znow przez obejscie dzialalo.Natomiast od jakiegos czasu,wlasnie od wczoraj,chce grac wlaczam obejscie i jest te czarne okno ale przez hmm 1 sekunde i sie zamyka.. usuwanie nie pomaga,reset tez nie,dziala tylko reintalacja calego metina,ale dziala tylko niesety wlasnie na raz.. wiec gdybym grala i bym musiala wyl gre a nastepnie znow pograc musialabym pobierac od nowa metina i wszystkie inne rzeczy,wiec moje pytanie brzmi w czym jest problem?Ktos mial podobnie.. prosze o pomoc,z gory dzieki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...