Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jakie auto za 4500 bost?

lacoca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z 1 klasy polecam Mazde MX-5 ale nissan GT 2000 (C10) w wersji policyjnej jest lepszy. ;)

Z 2 klasy polecam Lotus Exige CPU 260 ale warto też wspomnieć o Mazda RX-7 RZ oraz Audi A1. ;)

Z 3 klasy mogę ci jedynie powiedzieć czego nie kupywać. Audi R8 to Krowa BMW M3 GTR to samo Mercedes Mc'Laren dobry ale się ślizga Porshe 959 nawet dobre ale mało stabilne.

Za tą kasę co masz z 3 kupisz Lotusa Evore jeśli jeszcze jest a on jest całkiem całkiem jeździłem nim tylko 1 i fajnie było. ;)

Możliwe że mogłem się pomylić w którejś nazwie auta bardzo przepraszam. Dopiero wstałem i jeszcze nie myślę w pełni. xD

Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Polecam Mustanga Boss Edycja policyjna zajebiste prowadzenie i speed polecam.!Dozbieraj te 2k boost poczekaj na kody.Polecam również BMW E46 Z KASE NAJLEPSZE JEST Z GRY.Tylko za kase jest :)

Opublikowano

Polecam z T2 Lotus Exige Cup - jeden z najlepszych w grze(bardzo dobre prowadzenie i niezłe osiągi po tuningu). Jeżeli z T3 to musiałbyś dozbierać ze 2 klocki boost i kupić Lamborghini Murcielago albo 911 GT3 RS.Albo Evore z T3.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Mam toyote supre za IGC i na prawdę koszmar. Nie wiem czy aż tak dużo dają te części z shifta 2, ale są inne o wiele lepsze auta.

Kup Lotusa Exige Cup 260 - super sterowność, przyśpieszenie i wgl. Taka supra to nie ma najmniejszych szans z nim :P

jLRw2A6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...