Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client Metin2 2010r SZUKAM

PiotrekBjs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zgłaszam się do was o pomoc w poszukiwaniach czystego metina pl z 2010 roku.

Szukałem wczoraj 2 godziny i nie znalazłem. Znalazłem tylko raz "gotowca pod privy" ale download to 30 kb/s przy necie 6mb (porażka).

Jakby ktoś miał lincza do takowego metina to prosiłbym o wysłanie mi go w tym temacie. Pozdrawiam

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Opublikowano

Teraz nawet, jak pobierzesz gotowca z www.metin2.pl to ci priv będzie działać więc ja tutaj nie widzę problemu.

Nawet jak będziesz miał 2008 rok to będzie działać.

Opublikowano

No właśnie słyszałem że zrobili jakieś nowe launchery i na serwerach hamachi działają clienty 2010 graczą (a nie tylko GA)

Dobra to pobieram tego z metin2.pl TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...