Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak uruchomić MC

cody3223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to masz problem, najwidoczniej za słaby komputer

All procesy OFF, może trochę skoczy kilka FPS'ów

Na przyszłość, istnieje coś takiego jak prefiksy :)

Regulamin się kłania ^^

//Prefiksy nie obowiązują i nie baw się w moda. kierzek

// Ogarnij sie.. Nie bawię się w moda, tylko pouczam go, żebt nie robił syfu w dziale .. -.-

Opublikowano

<p>no i Gó***** zainstalowałem &nbsp;&nbsp;<span style="font-family: tahoma, helvetica, arial, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 19px; text-align: left; ">GameBoster 3&nbsp;</span></p>

<ol>

<li><span style="font-family: tahoma, helvetica, arial, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 19px; text-align: left; ">uruchamiam&nbsp;</span><span style="font-family: tahoma, helvetica, arial, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 19px; text-align: left; ">GameBoster 3</span></li>

<li><span style="font-family: tahoma, helvetica, arial, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 19px; text-align: left; ">czekam 15 s.</span></li>

>uruchamiam MC</span></li>

i GÓW**</span></li>

</ol>

co się dzieje z tymi postami ??!!

Opublikowano

<p>no i Gó***** zainstalowałem &nbsp;&nbsp;<span style="font-family: tahoma, helvetica, arial, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 19px; text-align: left; ">GameBoster 3&nbsp;</span></p>

<ol>

<li><span style="font-family: tahoma, helvetica, arial, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 19px; text-align: left; ">uruchamiam&nbsp;</span><span style="font-family: tahoma, helvetica, arial, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 19px; text-align: left; ">GameBoster 3</span></li>

<li><span style="font-family: tahoma, helvetica, arial, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 19px; text-align: left; ">czekam 15 s.</span></li>

>uruchamiam MC</span></li>

i GÓW**</span></li>

</ol>

co się dzieje z tymi postami ??!!

Nie SPAMUJ istnieje taka opcja jak edytowanie tematu.. Nie wiem.. Tez tak miałem kilka razy jak wklejam zdjęcia lub linki

Na pewno to naprawią..

Wklej to do tematu.. A co z tymi procesami pomogło ?! Bo mi troszkę pomaga.. Spróbuj i napisz

Opublikowano

@UP

procków mam tylko 99.9 % ważnych typu ServiceWindowsAntyvirus | SYSTEM |

2. game boster do kosza bo nic nie daje choćby 0.0000000000000000000000000000000000000000001 FPS

3. Puk Puk Technic pack ma Opti fine

Opublikowano

@UP

procków mam tylko 99.9 % ważnych typu ServiceWindowsAntyvirus | SYSTEM |

2. game boster do kosza bo nic nie daje choćby 0.0000000000000000000000000000000000000000001 FPS

3. Puk Puk Technic pack ma Opti fine

Daj grafike na fast oraz renderowanie terenu na short lub tiny.

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

Polecam:

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-nowy-launcher-minecrafta-new-minecraft-launcher/
http://www.mpcforum.pl/topic/462358-minitut-przepis-na-szybkiego-minecrafta-%3B/

A dodatkowo programy:

AppBooster

CCleaner

Odkurzacz

Jeśli pomogłem, kliknij "Lubię to"

arturb.jpg

by xamizo

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...