Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z m2fisch 4,2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam problem z odpaleniem fb na PL-u. Mam nadzieje , że pomożecie. Wrzuciłem na kompa fb i moda na pl-a z modpl.png

do metin2.pl. Kiedy odpalam fb pojawia się komunikat aby włączyć metin2 ... kiedy włączam

przez przeztowlanczam.png

wyskakuje komunikat

botfb.png

Za każda pomoc Cie polubię;]

Podobno trzeba hs jeszcze podmienić....Ale jeżeli tak to czy mógłbym prosić o link do dowlandu .

/,,M2 Fish działa na czystym cliencie nie musisz instalować moda,,'' - to m2fihh samo wystarczy ?Nic więcej do klienta nie trzeba wrzucać?

/ ale czy na modzie będzie mi tez fish śmigał?Bo niestety ;[[[[[ jak włączam teraz klienta to mi kompa wyłącza....

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/496849-tut-rozwiazanie-na-blad-error-create-thread-w-fishbot-by-erpel/

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Kurde już prawie zadziałała fb się włączył. Wbiłem przez kamer moda na metka i kiedy wpisuje pasy wyskakuje to.....

nowyobrazmapabitowabt.png

Czy coś jeszcze muszę wrzucić.... czytałem coś o podmienianiu hs , ze trzeba..... ale dalby ktoś do niego link z dowlandem???(nie wiem czy to prawda;])

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...