Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zdobyć max prestiż w MW3 bez hacków modów itp.

matis612

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Przedstawię Wam dzisiaj prestige hacka do Mw3 bez ściągania modów itp.

1.Włączamy przeglądarkę serwów dedykowanych

2.Szukamy serwera o nazwie 99999xp prestige server #2 lub bez 2

3. Wchodzimy na niego.

4.Zabijamy zaledwie kilku ludzi i mamy 80lv!

5.Idziemy włączyć prestiż i od nowa!

6.Możemy również dodać mnie na steam: kasjer123 i wtedy dam wam zapro na serw.

7. Pamiętajcie jednak że mnie na steam może akurat nie być.

8. Nie zapomnijcie dać +.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

Sposób całkiem legalny, możliwość zbanowania - 0%, możliwość resetu stat - 25%, lecz jeśli zablokujesz profil steam jako prywatny - 0%. Pozdrawiam i leci +, miałem ten temat napisać ale uprzedziłeś mnie.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Sposób całkiem legalny, możliwość zbanowania - 0%, możliwość resetu stat - 25%, lecz jeśli zablokujesz profil steam jako prywatny - 0%. Pozdrawiam i leci +, miałem ten temat napisać ale uprzedziłeś mnie.

A jeśli nie mam wogóle zrobionego profilu na steam? To też restart?

Edit:

bylo juz chyba wiekszosc to wie :P

Ale są osoby które nie wiedzą więc niech sobie jest na forum :P

76561198010916883.png

Opublikowano

Ten sposób jest lipny, bo na większości takich serwerów sa pingi po 700-800.

Nie lepiej użyć lvl hack'a, bo jak zobaczą czas i prestiż to ban i tak pójdzie.

xxxxxxx

Opublikowano

A za co ma pójść ten ban za to że przez przypadek dołączyłeś do kolegi na taki serwer? I zabiłeś jednego gostka ? raczej prawdobodobieństwo bana jest zerowe.

Opublikowano

Prawdopodobieństwo bana jest zerowe, a w przypadku lvl hacka dość duże - chyba że używasz go z głową. Bo 80lv10pres i8h gry to wiadomo - ściema, od razu sprawdzają historię gry i logi oraz czy cokolwiek koolidowało z procesem .exe.

Ktoś na górze pytał o profil steam. Każdy ma profil steam. Wchodzisz w Społeczność -> Mój profil -> Edytuj Mój profil -> Ustawienia, wszystko ustawiasz na prywatny i zapisujesz. Wtedy nikt nie może sprawdzić ile masz czasu na steamie przegrane - oprócz ewentualnego supportu, któremu się nie chce.

Opublikowano

Dokładnie a kto mi udowodni że nie wbiłem na ten serwer przez przypadek bo pełno ludzi na nim grało? Przecież większość serwów w MW3 jest pustych, oprócz tych z haxami xD. A właśnie zna ktoś serwery z konfigiem na pd broni?

76561198010916883.png

Opublikowano

@ciepak - no i za co chcesz go reportować? Za używanie LEGALNEGO spodobu do zdobywania prestiży? Btw - to weź jeszcze zraportuj wszystkich z mpc forum.

JAKIM IDIOTĄ TRZEBA BYĆ ŻEBY REPORTOWAĆ LUDZI Z FORUM O CHEATACH DO GIER SAMEMU Z TEGO FORUM KORZYSTAJĄC?!

Opublikowano

@up

Sam jesteś gnidą. Zazdrościsz? BTW - ja wbiłem 80lv10pr ręcznie. Gameplay: 15d14h29min na chwilę obecną. Powinieneś moim zdaniem dostać bana na mpc forum.

@2up

Odpowiedziałem Ci - właściwie zasugerowałem - w Twoim temacie. Ale nie jestem pewien.

Opublikowano

Cipak- Kolejny przykład neo-kidzkiego dzieciaka któremu zazdrość dupeściska. Nie popłacz się ,leć do mamusi na skarge :( . Mamusia ci pomoże. Wyp**** z mpc to nie forum dla ciebie. Tutaj gadamy o cheatach bugach itp. Nie ma tu miejsca na skargi ze strony dziecka. Żądam zbanowania tego osobnika.

76561198010916883.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...