Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ExtremeMT2 s2

Bobrington

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy wie ktoś może co się dzieje z serwerem ExtremeMT2 s2. Problem polega na tym że kiedy loguje się na serwer to caly czas pisze mi "Zostaniesz połączony z serwerem" niestety taki komunikat wyświetla się długi czas i na każdym chanelu. Dodam ze gram na cliencie na którym jest również XenoxMT2 i GondorMT2 ale te serwy mi działają. Jeśli ktoś wie czym spowodowany jest ten problem prosze o napisanie będą + lub jeśli ktoś woli to minuski :) liczę na waszą pomoc forumowicze

Opublikowano

czasami serwer pada i mozna sie o tym dowiedziec jak wejdziesz na ich stronke jesli nie bedzie nic na niej i jak zjedziesz w dol po leej stronie beda jakies napisy i bedzie pisac nie mozna polaczyc sie z czyms tam to znaczy ze serw padl i trzeba czekac

Opublikowano

sory sam gram na xenox pobrałeś clienta xenox'a czy extreme s2? jak xenox'a to musisz neistety ale pobrac innego bo jest xenox ot jest odzielny celint grondo nie próbowałem ale extreme s2 to odzielna stronka i odzielny client

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...