Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premiera Diablo 3

Mrkaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy to prawda że diablo 3 wyjdzie w pierwszym kwartale 2012 roku czy to po prostu plotka i kiedy wyjdzie na polskim rynku już przetłumaczona ??

Z góry dzięki :D

Opublikowano

1 Kwartał 2012 zapewne, skoro pre-ordery są.

Ew 2 jeżeli coś Blizzardowi się nie spodoba - wszystko musi być na ostatni guzik skoro przekładali już premierę kilka razy.!

Ale będzie warto ^ ^

Opublikowano

Nie ma co zapowiadać, z tego co widzę to producent pisze że "Gra wyjdzie, kiedy będzie gotowa"

Pewnie będzie to koniec 2012 roku.

1325710655-U215643.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie ma co zapowiadać, z tego co widzę to producent pisze że "Gra wyjdzie, kiedy będzie gotowa"

Pewnie będzie to koniec 2012 roku.

Coż można powiedzieć że jest troche w tym racji, grając w bete nie widze żadnego info ze dnia tego i tego zostana usunięte postacie etc.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Coż można powiedzieć że jest troche w tym racji, grając w bete nie widze żadnego info ze dnia tego i tego zostana usunięte postacie etc.

Hehe ja chciałem otrzymać beta key ale chyba mi się nie udało :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Diablo III wyjdzie od tych dni: 26 kwiecień 2012r. do 6 czerwiec 2012r.

Oficjalna data potwierdzona przez Blizzcon. Ale pewnie znów zmienią datę... Myślmy że nie!

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Majowie nie przepowiedzieli końca świata, tylko datę wydania Diablo 3 :)

Ale tak na serio to jak ktoś dobrze powiedział, poczekamy na niego do końca maja/początek czerwca ;-)

28159.jpg

2947.jpg

5124.jpg

a092551748ab2f7c39a3fe1b4c.png

Opublikowano

Tutaj macie:

http://www.youtube.com/watch?v=2PW_T4XqfIA

Według mnie bardzo dobrą zapowiedź. ;) Oczywiście była ona robiona dosyć dawno więc mogło się sporo zmienić w planach Blizzarda.

Daj minusa proszę.. POLSKI Świat Minecrafta

ghastz.png10288353844d82242e5ba54.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...