Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sybol wgrany z komputera

Przemall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, widziałem dziś kolesia który jako grafiti miał wgrany obrazek z komputera, nie możliwe było namalowanie tak dokładnie postaci z mangi, w tym edytorze, wie ktoś jak można wgrać swój obrazek?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest jakiś trick z podmienianiem plików tak jak to było z samochodami, że sobie podmieniamy i inni widzą te nowe podmienione. Niestety dla normalnych graczy takie coś z symbolami to jest czarna magia ;)

@ZuY2

Monstera, Adidasa itp. łatwo się robi. Co innego postacie ;)

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Jakie tricki... Ludzie, to normalnie zrobione symbole w edytorze APB :x

W nim nie jedno cudo można zrobić, tylko trzeba mieć pomysł lub poszukać czegoś ciekawego w internecie i następnie spróbować to przenieść do APB.

Figury, które oferuje edytor można przekształcać jak się chce. Są też przecież efekty warstw np. maska albo gradient :D

Btw. przecież jeżeli podmieni się tekstury w cliencie gry, to tylko osoba, która to podmieniła to widzi. Jeżeli dałoby się podmieniać pliki w cliencie z efektem takim, że byłoby to widoczne dla wszystkich graczy, to wszyscy mieliby to co chcą np. konta premium :x

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

PissedMan ma 100% rację. NIE DA SIĘ wgrać własnych obrazków. Popatrzcie na youtubie jakie ludzie symbole robią. To z texturami nie ma szans przejść, bo jak słusznie napisał przedmówca Te obrazki widziałaby tylko osoba z tymi texturami.

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...