Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Story Multi-Server Tool

PsychoBoy11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4Story Multi-Server Tool
Stworzony przeze mnie programik do przełączania serwerów bez konieczności ściągania innego klienta językowego (np. niemieckiego) ;)

21edq3t.jpg

~Informacje~

Autor: PsychoBoy
Wersja: 1.0
Notka: nie ma serwerów HUN (węgry) oraz USA, ponieważ posiadają one inną wersję klienta (GOA) Gates of Aragon.

Programik wrzucamy do folderu z grą (w sumie może być gdziekolwiek, ale tak będziesz musiał wskazywać mu plik TClient.exe)

~Download~
Link:
https://docs.google.com/leaf?id=0B6btGwhoXUVmODEwNzI0MzEtYmVlYi00YjBiLThiNjEtNjY4ODY2NjVmZWJ
Skan:
http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=3930df3140153fb8d7c1cb64962e14e5eceeea59b2f7f65e38237bfd44a05d6a-1313761544

Spodobał Ci się? Kliknij Lubię To --->

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Mam pytanie czy jest opcja żeby połączyć z serverami prywatnymi ?

w jakim języku kodujesz ?

a tak to fajny program nie mam do niego zastrzeżeń . ;]

Opublikowano

Niby cheat działa, ale po włączeniu gry Crashuje mi się i wywala do windowsa....

Macie jakieś rady ?

SOA #1 - testowane na kliencie 4Story PL, Windows 7 x32, x64

Działa to na EG?

Nie, prawdopodobnie nie da się tego zrobić, ponieważ są to dwa różne klienty - EG pochodzi z globala:/ (szczególnie brak HS'a)

kwoh2cmd.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Do tych wszystkich co pytają o przełączanie się na serwy priv. Nie da się. Jedyne co się da to na klienty językowe, bo one posiadają taką samą bazę danych i plików, po prostu zmieniasz wersję językową na na przykład turecką. Bo np. BAZA DANYCH EG jest inna niż niż PL i nie można tak po prostu się przenieść z innej bazy do innej. Musi być ta sama.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam błąd. Mam 4S GSP, czyli EG. wklejam tam programik, zaznaczam PL, ładuje mi wszystko, ale podczas logowania gdy wpisuję passy , pisze " Incorrect Version,Please Try again connect" , co mogę z tym zrobić?

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Ja mam błąd. Mam 4S GSP, czyli EG. wklejam tam programik, zaznaczam PL, ładuje mi wszystko, ale podczas logowania gdy wpisuję passy , pisze " Incorrect Version,Please Try again connect" , co mogę z tym zrobić?

Nie, prawdopodobnie nie da się tego zrobić, ponieważ są to dwa różne klienty - EG pochodzi z globala:/ (szczególnie brak HS'a)

Jeśli byś podmienił pliki w których się różni EG od PL to by mogło zadziałać, jednakże niektóre z tych plików mogą dużo ważyć, więc może to nie być zbyt sensowne, chociaż kto wie..natomiast pomiędzy GSP a EG powinno dać się łatwo przełączać, jednak nie uwzględniłem tego w moim programie bo chyba nie ma to dużego sensu.

kwoh2cmd.png

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Link nie działa. Zamykam

(jeżeli ponownie UPniesz to pisz na pw)

Link działa.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...