Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftField [SURVIVAL] [WL-OFF] [45 slotow] [24/7] [VPS]

siemaeniu500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WF z tego co wiem jest off. Ja nie jestem wlascicielem serwera , tylko go reklamuje , ale zaraz sprawdze.

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

No co to ma byc....

Excorus zabral mi poltora stacka zelaza . A pan CiastkoPL mowil mi ze zakaz pvp bez zgody! Ja sobie chodzę z wszystkimi itemami bo myślałem, że nikt nie może mnie zabić bez mojej zgody!

1327739613-U370811.gif

Opublikowano

Pamietajcie , White-list jest wlaczona tylko wtedy gdy trwaja jakies prace na serwerze.

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Hmmm... Następny pr0 serwer, gdzie jest "pr0 admin". Dzisiaj dostałem bana z powodu: "Bicia gracza o nazwie Ciastko". Cóż to za survival! Przecież jest PvP od tego, żeby się bić. Dziękuje, już na nim nie zagram =]

@EDIT 1

Ojej... czyżby realnie był do niczego? Tak, do niczego. Moderatorzy budują sobie domki obok spawnu. Może od razu zrobicie miasto, co? Trzeba mieć pozwolenie, żeby się bić (najlepszym rozwiązaniem byłoby stworzyć wtedy arene jak tak ma być, no ale to jest "survival").

A o to są domki tworzone przez modków:

aaaagf.png

aaaasa.png

Beznadzieja...

Opublikowano

Przepraszamy, ale user Ciastko i Sebka97 to podszywki i nie byli prawdziwymi. Zostali zgłoszeni na policję. Nowa mapa w przygotowaniach. Arkblon, dostaniesz unbana bo jesteś niesłusznie a dodatkowo moderatorzy nic już nie będą budowali.

Opublikowano

Prosze dodać:MagmaCube,WaterCube,Slimmer

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Serwer nie jest pvp. Za zabicie paru graczy dostalem bana "za uprzykrzykrzanie gry innym gracza". Wiec jakto na prawdziwym surv niemozna tam zabijac bo ban xD.Wiec niepolecam

Opublikowano

Aha. to nie polecasz bo nie dostałeś bana ? . PVP jest dozwolone, ale jeśli ktoś zabija w pobliżu spawna tam gdzie dozwolone to wiadomo że spotka go kara.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...