Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Internet

adambuszelen1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Czy jest na rynku teraz jakaś znana firma oferująca internet bez dodatkowego płacenia za telefon domowy lub telewizję? Nie wiem czy tak się da bo do tej pory miałem radiówkę i chcę zmienić bo koleś leci w chuja( w LoLu mam ciągle lagi, ping skacze sobie do 10k..).

Opublikowano

No nie :D U mnie jeszcze tego nie ma + szukam jakiegoś neta 2mb do 50zł ale wątpie czy taki będzie za 50zł... W moim mieście są 2 firmy z netem: jedna od której mam a druga jest posrana ;f Spóźnisz się z zapłatą co do godziny to odrazu wyłączają i musisz do nich lecieć i płacić.. ale przynajmniej nie rozłącza tak jak w tej 1 firmie :D

Opublikowano

Jest technologia CDMA z orange ja jej osobiście nie testowałem ale mój znajomy ma coś takiego mieszka na wsi kabli mu nie pociągną bo za duże koszty

jak to wygląda ?

kupujesz albo dostajesz takiego ruterka z 2 małymi antenkami jak ci słabo zasięg bedzie brał to kupujesz antene kierunkową ( podobne są do TV) i podłanczasz do tego ruteka celujesz w antene i masz neta dobrego mu leci zwykle 4 mb zależy jak zawieje

warto o tym poczytać więcej dopytać się kogoś to jest dobre rozwiązanie a mało kto o tym wie

pozdrawiam

Opublikowano

Ja do miasta mam dokładnie 4,5 minuty więc wiesz :D Z iPlusa nie wezme bo oni mają ten limit.. Zobacze, może przejdę się tak jak wyżej pisałem do tej drugiej firmy która wyłącza neta jak spóźnisz się z zapłatą o godzinę :D

Opublikowano

Nie polecam brać żadnego orange,playa czy blueconnecta.Miałem i po limicie to max 10kB/s ciągło, a pingi nie spadną na takim poniżej 100.A że masz takie pingi to możesz to zgłosić może coś z tym zrobią.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

@up. Taa ''zrobią''. Dzwoniłem do pacana to powiedział, że naprawi, było dobrze przez 2 dni a potem znów się zjebało.. Na stronie netii w ofercie jest napisane coś takiego: ''W Netii nie ograniczamy prędkości Twojego internetu. Netia Bez Limitu oznacza, że możesz mieć tak szybki internet stacjonarny, jak możliwości Twojego łącza.Dzięki temu możesz mieć 20 Mbit/s w cenie 2 Mbit/s! '' O jakie mozliwosci lacza chodzi ? o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...