Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Raz więcej raz mniej PZ

A.S Baku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie bo od dawna mnie to ciekawi, więc tak dlaczego jak gram raz dostaje za mecz 250 PZ a raz 70-100 ? Od czego to zależy? Gram w trybie niestandardowym

TheBakuBOX.png
Opublikowano

Najprawdopodobniej te 250 dostajesz gdy masz bonus " pierwsza wygrana gra " . Pozniej dostajesz juz normalnie po 60 - 100 . W zaleznosci od czasu gry

Opublikowano

Ilość PZ zależy też od tego jak długo grasz, jakie miałeś staty i ogólnie od wyniku. W grze niestandardowej nie masz co liczyć na wielką kasę- lepiej grać tak jak napisał @up w trybie PvP ;)

Opublikowano

Ilość PZ zależy też od tego jak długo grasz, jakie miałeś staty i ogólnie od wyniku. W grze niestandardowej nie masz co liczyć na wielką kasę- lepiej grać tak jak napisał @up w trybie PvP ;)

Znajdź mi info gdzie IP zależy od statów to dam like'i na wszystkie Twoje posty.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz :) temat do zamknięcia

P.S to PVP to trochę nie ogarnięte Bo ci się trafi w drużynie lvl 1 a w tamtej 30lvl i du** :)

TheBakuBOX.png
Opublikowano

@Up no nie to jest mniej więcej zbanalansowane jak nie grasz z kimś wyższym lvl w teamie to będziesz miał podobne lvle

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...