Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy dostane za to bana?

WeWrWq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi ci o tego gościa na kontenerze? Za takie coś dostanie perma, bo jest to glitch i normalnie nie da się tam wejść. Z tego co wiem, to żeby tam wejść to trzeba wejść na deskę opartą o ogrodzenie, rozpędzić się i skoczyć, ale nie jest to łatwe. Zawsze jak gram QR na Warheadzie, to dużo osób tam siedzi, więc już sam nie wiem, ale według mnie jest to glitch/bug.

Opublikowano

LOL

Ban za takie cos? To jest glowna campa na tej mapce. Nie raz tam siedzialem i bana nie mam.

@Flinn

Jaka deska?

nie ogarniam

Ja tam zawsze wchodze jak skacze na takie dzwi od kontenera. Podchodze do nich, podskakuje i zaraz jestem na gorze.

@edit

Zreszta zastanawiam sie nad zrobieniem tuta jak grac qr na tej mapce wiec go zrobie niedlugo.

beznazwygr.png

Opublikowano

Ja też bym to uznał za buga bo wchodzenie tam po tych drzwiach od kontenera obok trochu dziwnie wygląda o.O

Nie lepiej grać na Overdose jak 95% graczy na platku ? ;) bez problemu, bez stresu i bez ryzyka bo tam nie ma gdzie zbugować ^_^

sygnayr.png
Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up jest.

Tam na platformie na rurach..

Yy...na lampie ??

@TOP nie powinieneś .

Bo to główny camp , jak tego nie umiesz nikłe szanse na przeżycie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...