Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Q)Pacera

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów, mam drobne pytanie,jestem starym graczem (2006r)? jakos tak ,gralem jakos do 2009 az dostalem bana,ale to juz dawno i nieprawda,potem przestalem ,i ostatnio zrobilem nowe konto wbilem 33lvl. Ale...tu wlasnie moja głowna sprawa,lider z ktorym kiedys gralem gra nadal ale niewierzy ze to ja,wiec o gildi musze narazie zpomniec ,a chcialbym z kims pograc .

Oczywiscie jesli ktos ma chara na Pacerze,lub chce ze mna pograc niech wali smialo.

Opublikowano

Jak dla mnie nie jesteś starym graczem . A mam pytanie ( poprawkę ) dodaj co jest wymagane czy jakieś doświadczenie mikro i inne

Moze i jest wielu "starszych" ale ci albo uzu dawno niegraja albo tylko loguja porozmawiac ze znajomymi.

Jedynie garstka caly czas gra,z tych ktozy pamietaja "stare "czasy.

@wymagania,hmm? niema zadnych doswiadczenie takie zeby chociaz umiec grac,nie noobic ,wiek chyba niegra roli,co do vt,ts niemam ,nawet mikro nieposiadam,ale zawsze jeszcze zreszta mozna sie dogadac ,oby znalazla sie jakas osoba chetna do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...