Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[p] jak zrobić konto na CA US czy NA

Dennisq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka chciałbym się zapytać jak zrobic konto na combacie który ma stronke

combatarms.nexon.net nie wiem czy to US czy NA czy to jest to samo :D otóż gdy robie email i referer email wyskakuje mi :

To complete your registration, check your [email protected] inbox for an email from [email protected].

Trouble verifying? Try Again

oco chodzi? (Mam ip Amerykańskie bo zmieniłem)

Opublikowano

Dobra już wpisuję hasło itp ;d Welcome to Nexon! Your Nexon account has been successfully created xD ale mam fajnie xD Zara pobieram Comata Us

Opublikowano

Dobra już wpisuję hasło itp ;d Welcome to Nexon! Your Nexon account has been successfully created xD ale mam fajnie xD Zara pobieram Comata Us

Pobierzesz i co Ci z tego ? Ja też mam pobranego, ale nie pograsz z Polski bo nexon zablokował teraz wszystkie możliwe sposoby gry na NA

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@up Teraz jak chce na combata wbić to mnie kieruje na strone combatarms.nexon.net/account/setting czy coś ;p

tera mi patchuje to zobaczy się ;D

JA pier**** nawet się nie zdążyłem zalogować i BAN omg xD

Można zamknąć i do kosza wyjeb**

Opublikowano
-.- Zmieniałem ip na Amerykańskie przez Hyde My Ip 2009 ale to działa na ankiety tylko chyba :P i przez ten syf mam teraz Amerykańskie ip xD
Opublikowano

Musisz mieć VPN a nie jakieś szity...

Ja mam ale wątpię, że dam :P

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...