Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o Odp Fast

Tige4rr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Takie Pytanko Mam Takie same Pasy Do Warrocka I Do Gamefirsta I Do warrocka sie zaloguje a jak sie chce zalogować Na gamefirscie to pisze ze słe pasy A Jakoś Z tydzien temu Normalnie sie Logowałem I O Co Chodzi Prosze o Pomoc

Opublikowano

Zmien przegldarke.

Jezeli nie pomoze to zamiast id podawaj e-mail.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Nie podpinałeś przypadkiem jednego konta pod drugie? Jeżeli grasz na podpiętym to do WarRocka można wejść bez problemu, ale przy logowaniu na stronie trzeba wpisać passy od tego głównego.

@ niżej

Czy na jednym koncie nie masz dwóch postaci?! - nie wiem jak to bardziej rozwinąć.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Nie podpinałeś przypadkiem jednego konta pod drugie? Jeżeli grasz na podpiętym to do WarRocka można wejść bez problemu, ale przy logowaniu na stronie trzeba wpisać passy od tego głównego.

nie rozumiem up wes rozwń tą odpowiec tak abym zrozumiał i to naprawił

Opublikowano

Tige4rr sprawdź na stronie czy przy zalogowaniu wyskakuje tylko złe hasło, login czy może coś piszę 120 day change password, coś takiego.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

też tak miałem i to była wina przeglondarki mi tak na operze , i sprobowałem zalogowac na innej przegrondarce i działało sprubuj tez

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...