Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pójdzie mi BF 3 ?

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam zamiar kupić sobie BF 3 ale zastanawiam się też nad MW 3..... MW 2 moim zdaniem zarąbiste... grałem też BF 2 i nie zachwyciło mnie to ale po obejrzeniu recenzji bardziej przekonał mnie BF 3 . Lecz kiedy spojrzałem na wymagania mam obawy że mogę mieć lekkie ścinki... gra będzie chodzić ale jednak chciał bym cieszyć się w pełni z gry a nie denerwować z powodu mikro przycięć. O wymagania do MW 3 się nie boje bo na pewno będzie chodzić.

Oto mój sprzęt :D

System: Windows 7 32bit home premium

CPU: AMD Athlon II x3 435 Processor 3.0 Ghz 3 rdzenie

GPU: ATI radeon HD 5700 series 1024mb = 1GB

RAM: 3GB zainstalowane

Mała podpowiedź że np. Black OPS chodzi mi na MAX bez przycinki ;)

Jeśli jednak z BF3 mogę mieć jakieś problemy wezmę MW 3

PS: I nie pisać że mam sobie ustawić 800x600 bo nie mam zamiaru grać na takiej rozdzielczości :) chcę się cieszyć grą :)

@down. W sumie kasy by mi starczyło ale nie mam zamiaru wydawać 200zł na gry, jedna mi w zupełności wystarczy. Chcę sobie kupić jeszcze parę innych rzeczy a nie całą kasę przewalić na gry :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Pójdzie Ci i MW3 i BF3

choć nie jestem pewien co do karty graficznej.

Wybór należy tylko do Ciebie...

Tych dwóch gier nie można porównywać.

Rozgrywka inna

Grafika inna.

Jeżeli ja bym miał wybierać - na Twoim miejscu kupiłbym 2 gry ( i tak zrobiłem ;))

Ja jestem zadowolony z Mw3 jak i z BF'a, tak więc...

Opublikowano

Wolałem się zapytać bo w necie jak przeczytałem wymagania co do RAM to aż się przeraziłem dlatego napisałem ten temat. W necie do BF 3 I do MW 3 napisane jest 4GB ram no chyba ich powaliło :D No poczekam jeszcze na jakieś opinie i wezmę BF3 :)

PS: Do MW 3 potrzeba steam tak jak do MW 2 ??

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

MW3 jest na takim samym silniku graficznym jak MW2, wiec bedzie chodzilo tak samo.

BF3 jest na zdecydowanie lepszym silniku, wiec na rozdzielczosci HD moze juz nie pociagnac BF3 na high/ultra. Max to bedzie cos miedzy medium/high.

Podaj jeszcze rozdzialczosc na jakiej masz zamiar grac.

Gość malutki688
Opublikowano

Ja zawsze bylem fanem coda lecz gdy zaczalem grac w bc 2 stwierdzilem ze cod jest slabszy.

BO to byl zajebisty cod, mw 2 tez, mw 1 klasyk.

niestey mw 3 moim zdaniem to porazka, mapki slabe i stracil ta magie co byla w mw 2(moim zdaniem)

BF 3 jest swietny, jezeli znajdziemy fajny server z ogarnietymi zasadami to rozgr ywka jest cud miod jak to mawia moj kumpel, jeszcze jedna sprawa gra staje sie j100000000000000000000 razy lepsza gdzy grasz razem z kumplami (wiadomo o co chodzi medyk + sniper, wsparcie i technik w czolgu etc)

Stanowczo bf 3, a jezeli masz ochote grac w coda to graj w bo chyba ze juz nikt tam nie gra)

Opublikowano

Macie po lajku :) i jutro kupuję BF 3 jednak :) dzięki za odpowiedz :D

PS: I tak BF 3 jest tańsza od MW 3 :P :P xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...