Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z "Czatem"

Gość Darek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam taki problem od długiego czasu iż gdyż Pobrałem NFS WORLD to grałem normalnie prawda.Tylko nie w tym rzecz chodzi mi mianowicie o pisanie widzę co inni piszą.Ale oni nie widzą co ja piszę i chciałbym się dowiedzieć czemu tak jest i czy jak ktoś wie to niech napiszę jak to odkręcić.

Daje Repa.

Opublikowano

Pomoże ktoś.?

//Nie pisz posta pod postem, używaj edytuj.

Nowicjusz
Opublikowano

bo pewnie piszesz w grupie albo jeszcze gdzie indziej zamiast napisać na publicu, czy gdzie tam sobie chcesz. Musisz wybrać gdzie Twoja wiadomość musi powędrować.

Opublikowano

czyli musze pierwszo napisać czy wygrać ?Bo raz zrobiłem tak ,że napisałem wybrałem w grupie i oni nie widzieli tego..;x

Opublikowano

czlowieku przeczytaj regulamin dzialu i forum to po pierwsze a po drugie zmien na jazde swobodna i beda widziec co piszesz

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Elo mam taki problem od długiego czasu iż gdyż Pobrałem NFS WORLD to grałem normalnie prawda.Tylko nie w tym rzecz chodzi mi mianowicie o pisanie widzę co inni piszą.Ale oni nie widzą co ja piszę i chciałbym się dowiedzieć czemu tak jest i czy jak ktoś wie to niech napiszę jak to odkręcić.

Daje Repa.

Daj jakieś screeny jak masz ustawione itp.Może wtedy Ci pomożemy

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Jak ci dam screena po prostu piszę coś a oni nie widzą mam chce napisać cos na czele grupy.Wybieram PL Nr np 3 I grupa i piszę a oni nie widzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...