Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]100szkat blasku (otwierac/nieotwierac)

StopPro

Dylemat na s 25  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam otwiera? Szkatulki Blasku Ksie?yca? tak aby mi sie oplaci?o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na twoim miejscu jeżeli masz itemy 4 bonów otwierał bym bo z nich lota itemy np : 5 bonowe a jeżeli nie masz to sellaj

| exModerator Metin2 |

Opublikowano

Ja bym sprzedał, ale zawsze mnie korci i otwieram :D

Mój fart to taki że zawsze jakieś gówno lota xD

Z tego co jedyne wartościowe dropi na sell to bodzio.

Tak więc poczekaj z miesiąc, dwa i sellnij :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Na Twoim miejscu bym poczekał z miesiąc gdy podrożeje bo nikt nie będzie już miał a wtedy sporo zyskasz :)

1285857971u154749.png

Opublikowano

Obecnie bodzie są bardzo, a to bardzo tanie, a nie ukrywajmy to one były najbardziej wyczekiwanym dropem ze szkat blasku księżyca, więc posłuchaj kolegów powyżej.

Poczekaj około miesiąca i sellnij każdą szkatę z 2 razy drozej, będzie to stały i pewny zarobek :)

Insectoman

Opublikowano

Ale koleś zrobił temat czy otwierać szkaty na forum i po godzinie odpisał że już otworzył.

Nie rozumiem po co ten temat. Skoro w ankiecie było 50% na 50%... i tak otworzyłeś.

Opublikowano

sam droplem 600sztuk równo bo więcej mi się nie chciało i juz sprzedalem 500dla goscia hurtowo wziął reszte na shopie ale szybko zeszły (tylko ja gram na kirianie) i opłacało sie 30kamoli za kilka godzin w red lesie... w sylwka mam zamiar 800dropnac więc tez radze sellnac z tego i tak nic ciekawego nie leci najlepiej sobie co jakis czas otworzyc zeby miec troche dloni kryta 100% pz itp

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

On już otworzył...

Ja to bym poczekał i sellnał, z większym zyskiem niż te bodzie:) Tak tylko napisałem...

Czo, czo, czo się paczysz?!

Old acc: dawidek00 :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...