Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Nauka Robienia Stron WWW.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.!

No więc tak:

Chciałbym sobie zrobić sieć serwerów CS. Nie umiem ani robić serwerów, ani strony www która będzie mi potrzebna. Nie umiem kompletnie nic.

Najpierw chciałbym powoli uczyć się stawiania stronek.

Potrzebuję poradnika, jak postawić stronkę w 100% Jak wgrywać różne obrazki co są na stronie, szablony itd. Dokładnie opisane wszystko bo jestem CAŁKOWICIE ciemny.

Byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam, Marvel40.

Opublikowano

HTML, podstawa. Rozumiem, że jeśli chodzi Ci o serwer CS'a, to nie potrzebujesz rejestracji/logowania więc PHP będzie zbędne, chyba, że chcesz jakieś rankingi etc. Polecam Ci jednak CMS Webspell i skonfigurowanie go pod siebie. Header, ogólnie cały skin. Do tego dochodzi jakieś forum, polecam Ci darmowy skrypt MyBB. Pobierz CMS, który Ci podałem, wgraj na serwer FTP, zainstaluj i działaj. Jeśli nie będziesz czegoś wiedział, to pisz. Jeśli chcesz poradnik (video) jak to zrobić, to jutro ogarnę PC'ta i nagram.

A jeśli chodzi o serwery CS'a, to kieruj się w dziale Counter-Strike, ja Ci z tym nie pomogę.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Z serwerami cs pomogę pisz pw, a forum serwerowni też ci postawię napisz na pw obgadamy szczegóły.

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

Opublikowano

Kolega chce się uczyć to niech się uczy a nie będziecie dawać mu gotowe.

www.kurshtml.edu.pl

najlepszy kurs

@Popek

Nie wiem czy tego nie zauważyłeś czy też Ci się nie chciało czytać, ale autor napisał że chce postawić tego CS'a ale szuka strony która nauczy go jak w 100% wykonać stronę. Jakieś wątpliwości?

Opublikowano

Dzięki wam Wszystkim. ;)) Skontaktuje się z popkiem, stronki również się przydadzą, macie wszyscy Lubie To.

@@@

http://www.kess.snug.pl/?sid=10&pid=23 <<<<<<<<<< Czy to również może mi się przydać, chodzi mi o to abym mógł stworzyć stronkę podobną do tej:

cskomandosi.pl <<< Oczywiście nie aż tak profesjonalnie wykonaną bo na to trzeba czasu .; ))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...