Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Dedyk craftserve.pl-pytanie

MrPeeping

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Poszukuję opini ludzi którzy mieli wykupionego dedyka na craftserve.pl :) Czy na serwerze Wooden 512mb (http://craftserve.pl/oferta) będzie się komfortowo grało czterem osobom? Wprawdzie serwer jest na 10 slotów ale nie wiem jak tam jest z lagami :P Proszę o wsze sugestie :)

Opublikowano

Ja posiadałem taki serwer. Obyło się bez zbędnych lagów lecz grałem tam w 3 osoby. Jeden gracz nie powinien zrobić dużej różnicy, więc spokojnie powinieneś sobie "bezlagowo" pograć :)

Jeżeli pomogłem daj +

Opublikowano

Powiem Ci, że lagów jako takich nie ma ..

Problem jest gdy wgrasz masę pluginów ;/

Ale te 5/7 najbardziej podstawowych pluginów i 4 osoby to jak dla mnie powinno śmigać 24/7 :)

Opublikowano

Ja widziałem serwer z craftserve 10 slotów wtedy było ok 7 graczy online i ponad 10 pluginów - 0 lagów

ps: ja mam tam serwer 40 slotów, posiadam ok 27 pluginów i przy 40/40 nie ma lagów.

Opublikowano

@UP 3x

Jeżeli chodzi o serwer Survival to serwer możesz zostawić bez pluginów. Mówię w przedziale 3/4 graczy na kolegów.

Jeśli chcesz bawić się w serwer FreeBuild to polecam wgrać :

- World Guard

- World Edit

- Gamemode

- CommandBook

- KiwiAdmin

- AntiCreeper

- FastGrow

- Permissions

- ChestShop

- iConomy

- Jobs

To te najpotrzebniejsze. Jeżeli pominąłem jakiś to proszę o poprawki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...