Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura vs inne klasy :D

C0nn0r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bez przeciągania przejdę od razu do rzeczy.Zacząłem grę na pandoramt2 i teraz tak losowałem sobie którą klasą mam grać :) wylosowało sie 3x sura.Chcę się was poradzić czy rzeczywiście grać tą klasą,czy jakąś inną.Daję lubię to.

Pozdrawiam C0nn0r.

Opublikowano

Ja ogólnie moja ninja na S24 Lv 89 Rozwalam 93+ Bmy :) Wiec polecam dragera xD

| exModerator Metin2 |

Opublikowano

Oczywiście Ninja , rzadko się nudzi , przyjemny exp , i kosa na pvp ;].

Również polecam Ci Sura , tak jak ty to wylosowałeś (...?), Bm'a na pvp , a wp'ka na szybki , przyjemny exp.

Odradzam Woja body .. Zlutujcie się grać wojem bodym .. 3/4 Metinczyków gra nim , nie dość , że jest on nudny , to i słaby w pvp..

(to co napisałem w 2/4 tyczy się privów.)

Opublikowano

Jeśli chodzi o Pandore to najlepszym wyborem będzie Sura WP . Najlepiej sprawuje się w Expie jak i PVP

Opublikowano

Każda klasa ma swoje zalety.

Woj body jego naj zaletą jest to że łatwo im się expi w atlantydzie po pare grupek ze słabym eq

woj mental łatwo się expi dopóki nie trafimy do atlantydy bo na pandorze nie wystarczy 1000 defa żeby spot wziąść a jeśli masz broń 2-ręczną to koszmar

sura wp- do pvp dobry nie ma ochronki jak bm ale daje radę expić to odrazu w atlantydzie ponieważ w red lesie nie dasz rady

sura bm-do pvp jest zaje***** z 50lv możesz zjechać z fms +90 expi się też dobrze ale jednak wp lepszy do expa

ninja dagger- pvp daje radę krycie zasadzka i wszystkich rozwalasz,z expi się "chyba" najtrudniej ponieważ np na zinach musi walić po 1/2 grupkach z średnim eq

ninja archer- nie polecam...

szaman smok- prawie nikt nie ma na cb kd więc z dobrym wachlarzem rozwalisz spokojnie woja, tu do expa po prostu daje rade

szaman heller- w pvp nie jest trudno, jednak z expem trochę ciężej

Najbardziej polecam sure wp jak nie chcesz być jakimś "mistrzem pvp" , a jak chcesz to albo szamana smok, ninja daggera, sure bm. Nie polecam woja bo na privach wszyscy mają na niego full abs

Opublikowano

wlacy rozśmieszyłeś mnie jak napisałeś , że WP'ek jest mistrzem PvP ! (haha).

Woj mental nie weźmie spota w atl v2? Ciekawe...

Wp'ek nie da rady w lesie ? Ciekawe...

Ninja Dagger - Najtrudniejszy exp ? No , chyba nie...

Tak jak wcześniej polecam Dagger'a. Kosa w Pvp.

@Down grałem , Ninją ...

Opublikowano

@up grałeś kiedyś na pandorze?

Chyba nie wiesz jak tam wygląda pvp . Każdy bije przyszywka dlatego wp ze swoim rozpro jest najlepszy do pojedynków

Opublikowano

Rozumiecie ludzie, to jest na pandoramt2 server jest masakrycznie ch... wchodzi po 15 odp dajac razem całe eq to mamy 120% odp na klase + fryz 10%,80% servera ma full abs na każdą klase a na dodatek sura Wp ma taki "bug",że wali z rozpro po 5k a inne klasy po 100 wiec nie ma sensu grac inna klasą niz sura Wp

Opublikowano

Sure WP polecam ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/379534-tut-bony-sura-wp/
http://www.mpcforum.pl/topic/458972-tut-wszystko-o-surze-wp/
http://www.mpcforum.pl/topic/296282-tutsura-wp-gdzie-expicbudowa-postaciiskilleeq/
http://www.mpcforum.pl/topic/383088-tut-sura-wp/

Opublikowano

wlacy rozśmieszyłeś mnie jak napisałeś , że WP'ek jest mistrzem PvP ! (haha).

Woj mental nie weźmie spota w atl v2? Ciekawe...

Wp'ek nie da rady w lesie ? Ciekawe...

Ninja Dagger - Najtrudniejszy exp ? No , chyba nie...

Tak jak wcześniej polecam Dagger'a. Kosa w Pvp.

@Down grałem , Ninją ...

Grałeś na pandorze tam kazdy ma full abs na kazdego do tego np sura bm full abs vs sura . Sura wp wali z rozpro i juz traci ochronke, a wtedy sura bm padnie od paru skili. Tak samo jest z bodym i mentalem.... body bez aury jest po prostu slaby

Sura wp wygrała:D

Ci co pisali woj body lub mental to nie grali na pandorze tam każdy pierwsze robi full eq na woja. Więc nie ma sensu nim grać

Opublikowano

Również obstawiam że najlepiej grac daggerem :)

"Jeżeli robisz byle co, stajesz się byle kim"

Opublikowano

Rozumiecie ludzie, to jest na pandoramt2 server jest masakrycznie ch... wchodzi po 15 odp dajac razem całe eq to mamy 120% odp na klase + fryz 10%,80% servera ma full abs na każdą klase a na dodatek sura Wp ma taki "bug",że wali z rozpro po 5k a inne klasy po 100 wiec nie ma sensu grac inna klasą niz sura Wp

z takimi bonami najlepszy jest Sura WP bo jego rozpro bije z przeszywka wiec jest to chyba jedyny skuteczny skill pvp

860331433165800174608.png

Opublikowano

wiesz, na privach sie nie oplaca grac sura wp. Bm predzej. Tanie ku, latwo wbic na p skila, eq jest dla woja np wiecej, wiec lepiej grac lepszymi profesjami a nie latwiejszymi, np healerem, daggerem albo archerem . pozdro

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...