Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

******TTRCraft [Dedyk] [45 SLOTY] [1.0.0!][Miła Atmosfera][Survival+Rp][No-Premium][Frakcje]******

hajTv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

topkx.png

Witam chciałbym zaprosić na serwer TTRCraft

Szukasz serwera który nie ma gdzieś twoje prośby?

Gdzie administratorzy zdołają cię wysłuchać ?

Jest to nowy serwer właśnie dziś wystartował!

Typ serwera : SURV + RP

IP : 188.165.197.172:25031

Administracja serwera.

- hajTv

- JakeNoluv

Co oferujemy.

Rekrutacja Otwarta

Eventy

miłą atmosferę

- Dobrą zabawę!

- Sprawiedliwą oraz doświadczoną administrację,

- Ciągły rozwój serwera

- Oraz Wiele Wiele Więcej

top1fk.png

gw2c.png

http://www.mpcforum.pl/topic/705615-guilds-wars-oficialna-reklamadedyk-248non-premium80-slotownewprofessionalwl-off0-lwc0-cuboid0-dzialekfactionszapraszam/

Zapraszam na serwer !

Opublikowano

Najgorszy serwer na świecie . Nie wchodzcie tam za nic . Administracja do kitu . Forum także . Wszystko jest do bani

@edit .

Jeden to oszust a drugi to materialista .

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Najgorszy serwer na świecie . Nie wchodzcie tam za nic . Administracja do kitu . Forum także . Wszystko jest do bani

@edit .

Jeden to oszust a drugi to materialista .

Haha Nie dostal admina i placze ! pz !!

Opublikowano

Ja nie mysle o adminie , pz go nie chcialem , Tylko mowie jacy są admini . NIE WCHODZCIE NA SERWER .

Opublikowano

Ja nie mysle o adminie , pz go nie chcialem , Tylko mowie jacy są admini . NIE WCHODZCIE NA SERWER .

No jak nie tekstem Dasz admina czy mam zrobic tak zeby nikt nie gral na twoim serwie ! ?

18:18:32 [iNFO] [Gracz] kevin60: Dacie mi Adma czy mam zrobic tak zeby nikt nie gral na tym serwie ?

Opublikowano

Kevin dzieciak myslal ze za nic dostanie admina .

gw2c.png

http://www.mpcforum.pl/topic/705615-guilds-wars-oficialna-reklamadedyk-248non-premium80-slotownewprofessionalwl-off0-lwc0-cuboid0-dzialekfactionszapraszam/

Zapraszam na serwer !

Opublikowano

TAAAA wielki zal dostalem bana na serwie za to ze zabilem kogos w PVP to poc wogole jest wlaczone to pvp nei no dobra ja si etak nei bede bawil nawet powodu nei napisaliscie

Opublikowano

TAAAA wielki zal dostalem bana na serwie za to ze zabilem kogos w PVP to poc wogole jest wlaczone to pvp nei no dobra ja si etak nei bede bawil nawet powodu nei napisaliscie

dostales bana za x-ray serwer ma 30 min a ty juz miales 2x staki diax !

Opublikowano

Haha kuba , przedchwila byles juz w innym serwerze adminem a teraz tu znam Cie i jesteś słaby a serwer jest do bani .

Opublikowano

Kevcio dziecko +12 ; )

gw2c.png

Zapraszam na serwer !

Opublikowano

@Kevcio. spasuj tak będzie lepiej dla ciebie i dla nas samych . Co do serwera to mogę polecić naprawdę warto na nim grać tylko te lagi ...

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Nie polecam servera, non stop lagi przez zapisywanie swiata na serverze 0 zabezpieczen przed xray'em co druga osoba lata w diamentowym eq wielki ---- dla servera juz bym wolal grac na hamachi niż na tym.

fc243cf2505e196d.png?1344196073699

Opublikowano

No jak nie tekstem Dasz admina czy mam zrobic tak zeby nikt nie gral na twoim serwie ! ?

18:18:32 [iNFO] [Gracz] kevin60: Dacie mi Adma czy mam zrobic tak zeby nikt nie gral na tym serwie ?

o godz 18:18 akurat bylem u kolegi , wiec nie wiem jakim cudem , latwy kopiuj i wklej zmiana nicku i git ? Nawet tu oszukujesz graczy ?

ale zes sie spisal ,

a co do HajTV to mnie nie oceniaj , nigdy z Toba nie gralem , ale wiem jaki jestes bo usuneles mi forum 'lamo'

Pozdro

Opublikowano

LAgi że Boshe !!!

NIe polecam serwa!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (max. 200 px wysokości)

Opublikowano

ZMIENIAM ZDANIE

Ten serwer jest chujowy ciota z diamentowym eq lata sobie i zabija :F dodatkowo nie można go zaatakować . Jednym zadaniem : TEN SERWER TO G*WNO . Nawet nie warto wpisywać ip . Nie polecam serwera !

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...