Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Help]Czy tylko ja mam tak?

paxXxQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Chciałem sie zapytac czy tylko ja mam tak ze gdy próbuje sie zalogowac do minecraft oryginalnego odrazu mi wywala login failed i jest tryb ofline. Gdy sie loguje na strone minecraft.net Pisze ze zle wpisalem swoje passy. Nie zmienialem pasow ani nikt mi konta nie ukradl.

Pozdrawiam.

mca.png
Opublikowano

Może wpisałeś złe passy. Ewentualnie są jakieś problemy ze strony minecraft.net, poczekaj z godzinę, a jak nie zadziała to napisz do supportu minecraft.

Opublikowano

Ja tak miałem "oohohohoho" około 15 razy ;] Napisz do supportu ,oni ci napewno przywrócą ,chyba że orginała masz nie z minecraft.net tylko z czegoś innego;[

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Ja tak miałem "oohohohoho" około 15 razy ;] Napisz do supportu ,oni ci napewno przywrócą ,chyba że orginała masz nie z minecraft.net tylko z czegoś innego;[

Mam oryginala minecraft z allegro. ale... kupilem gift code tylko wiec to to samo. Moze to byc to ze jest duze obciazenie strony minecraft.net?
mca.png
Opublikowano

Jeśli kupiłeś giftcode z allegro to raczej nawet z supportu pomocy nie dostaniesz. Zawsze najlepiej kupować z minecraft.net.

Opublikowano

@up pisał że kupił na kontagier ;] Na kontagier są w 100% orginalne ( tak słyszałem ) słyszałem też że kontagier kupuje od minecraft.net hurtowo dlatego tak tanio kosztuje ;]

Pisz do supportu żeby Ci pasy inne dali

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Przed chwilą mi się to samo zrobiło jakoś kiedy loguje na minecraft do gry do login failed

@Down orginalny z kontagier oraz kiedy się loguje to pisze Oops, unknown username or password. na minecraft.net kurna co jest

^

/ \

|

Kopsnij Lubię to

Opublikowano

Jest kilka możliwości. Jedna z nich to zamiana liter klawiatury, chodzi tu głownie o zamianę liter "y" i "z". Przyciśnij równocześnie Shift+Ctrl i powinno działać. Jeżeli ta opcja nie działa to zablokowali ci konto. Kupując z innych serwisów niż minecraft.net powinien na twoją skrzynkę przyjść email od Notha o błędnym gift codzie. Osobiście kupiłem swój gift code z serwisu allegro.pl jednak zanim wykonasz zakup radzę zobaczyć komentarze. Ludzie często popełniają błąd kupując bezmyślnie za małą cenę. Taki mały przerywnik. Na dole strony kupującego powinna być licencja sprzedaży. 3/4 osób ma szczęście i nie zostaje złapanych przez Notha za błędy w gift codzie. Miałeś pecha. To nie jeden przypadek z jakim się spotyka. Jeżeli dostałeś pełnoprawnie zakup z minecraft.net pytaj support. W regulaminach sprzedaży jest napisane, że muszą udzielić pomocy kupującemu. Pozdrawiam.

Opublikowano

A jest możliwość że ktoś mnie shakował ? Bo nie mogę wejść na e-mail i na konto

@DOWN ale kupowałem na kontagier a tam jest uczciwie

^

/ \

|

Kopsnij Lubię to

Opublikowano

Owszem, jest taka możliwość. Pamiętaj, że z każdej innej strony niż minecraft.net cd key, mogą Ci zbanowac konto. Czyli raczej, banned .

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@UP2 sprawdż antywikiem czy nie masz keyloggerów trojanów itp. może to być wina że masz z innej strony niż minecraft.net ja nie mam z tym rpoblemów bo gram na piracie ;)

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Opublikowano

Myślę że może to być coś z mailem (np. usuneli ci maila), bo konto minecraft jest powiązane z mailem. Spróbuj na stronce ich się zalogować, jak działa to nie mam racji, jak nie to też nie wiem :D.

DBSTP

Opublikowano

Jest prostu sposón czy masz bana czy nie, sprawdź czy dalej masz skina ;)

A co do problemu miałem tak nie raz odczekałem godzinkę, dwie i wszystko wracało do normy :)

Jak mam sprawdzic skina przeciez mam oryginala... Na stronce sie nie moge zalogowac. Gdy daje aby mi przypomnialo passy wyskakuje jakis error. Zadnego maila od mojang nie dostalem ze zostalem zbanowany giftcode kupilem od iSedopl
mca.png
Opublikowano

Masz, może w haśle literę "Z" LUB "Y"?

Juz wszystko zrobilem! Dzieki wszystkim za pomoc! Mozna zamknac temat!

Przyczyna byl virus [ trojan tak mi sie zdaje] walamal mi sie na maila zmienil haslo do maila takze do minecraft. odzyskalem wszystko lecz sie dlugo meczylem. Virusem byl m2fish ot od niejakiego erpela. Chyba ktos go przerobil bo sam na nim kiedys bocilem ;d wkazdym razie dzieki jeszcze raz za pomoc. Pozdrawiam. macie po like ;d

mca.png
Opublikowano

Juz wszystko zrobilem! Dzieki wszystkim za pomoc! Mozna zamknac temat!

Przyczyna byl virus [ trojan tak mi sie zdaje] walamal mi sie na maila zmienil haslo do maila takze do minecraft. odzyskalem wszystko lecz sie dlugo meczylem. Virusem byl m2fish ot od niejakiego erpela. Chyba ktos go przerobil bo sam na nim kiedys bocilem ;d wkazdym razie dzieki jeszcze raz za pomoc. Pozdrawiam. macie po like ;d

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...