Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba][Problem]TechnicPack 1.0.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mógłbym prosić o gotowy folder Minecraft ( bez Save ) z Technic Pack ? Ponieważ nie wiem czemu ale mi się Instalacja nie chce włączyć ;(

Dam Plusa lub jak kto woli Minusa ;)

Pozdro

Opublikowano

Uruchamiam Plik z Instalacją i wyskakuje mi Błąd w Konsoli a konsola jest otwarta jakieś pół sekundy także nie widzę błędu ;( Nieraz dają minecraft.jar ale to nie wystarczy ;/

Opublikowano

Masz coś nie tak z instalatorem :/ nie jestem pewien czy danie całego folderu z minecraftem jest zabronione (piractwo) także na razie nie podam Ci folderu , przykro mi

a co do instalatora niestety nie znając błędu nie mogę pomóc :/

Opublikowano

Prawdopodobnie problem polega na tym że modyfikowałeś już mc,spróbuj na czystym.

Nic nie wybieraj tylko wciskaj ciągle "next" wybierz mody i zainstaluj.Nic nie zmieniaj.

No i,oczywiście muszą być takie same wersje mc i technic pack.

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

PanEnderman, z chęcią dał bym ci Treść tego Błędu lecz nie daje rady tego przeczytać... a co dopiero Przepisać ;/

xdax1, Mam wersje 1.0.0, TechnicPacka jak i MC, i też mam czysty MC, ja w ogóle Instalatora włączyć nie mogę

A więc muszę sam złożyć wszystkie mody w całość... Można by też zainstalować tego technicpacka w folderze bez MC i zapakować w Archiwum i wrzucić na server

Opublikowano

No to zrobie Update... lecz robiłem też reinstal Javy i nic... może przed były jakieś Wrażliwe składniki ? A teraz po Reinstalu nie ma Update...

Edit 1: I nic... Zrobiłem Update i nadal ten sam problem teraz poskładam te mody razem... jak będą działały to dam znać aby zamknąć temat ;)

Edit 2: Nie da się tego zainstalować ... ( Przynajmniej ja nie moge/umie ) Może znajdę gdzieś ten mod w wersji exe, lub rar ?

Edit 3: No więc tak... Zainstalowałem Jave 64 Bit bo nie wiem czemu ale miałem 32 Bit, Teraz gdy chcę włączyć instalator to sie nic nie dzieje... nie chce się uruchomić lecz żaden błąd nie wyskakuje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...