Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konfiguracja ots z no-ip

menhils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chcę założyć otsa. Założyłem konto na no-ip. Ściągnąłem klienta wszystko działa. Xampp też działa, strona acc maker wyświetla się na localhost i na 127.0.0.1. Tylko mam problem - Dlaczego jak wejdę na mój link z no-ip lub na moje aktualne IP to otwiera mi się strona z routera?

Windows 7 32 bit

Router Netia ASMAX 1004g

Jakie IP mam wklepać do config.lua, a jakie do acc makera?

di-SDFCBDLW.png

Dodałem wyżej screena. Podpowie ktoś co tam wpisać w to miejsce, bo przekierowuje mnie na stronę routera.

Serwer udało mi się odpalić na IP 127.0.0.1 acc makera też.

Opublikowano

Pojebales cos z Ip ,niepowinienes miec takeigo IP ,

To co pokazales,tam powinno byc IP serwera,w acc makerze tez,chociaz jak grzebales w konfiguracji/ustawieniach to mozesz miec inaczej...

Opublikowano

Wiem, że mam coś źle z portami, dlatego przerzuca mnie na stronę routera. Ale nie wiem jak to naprawić

Opublikowano

Jak chce przekierować port 80 wyskakuje taki błąd:

Since port 80 is used, the DSL router
WEB server port will be moved to 8080

Co na to poradzić?

Opublikowano

Jak chce przekierować port 80 wyskakuje taki błąd:

Since port 80 is used, the DSL router
WEB server port will be moved to 8080

Co na to poradzić?

Niepisz post pod postem,a co do sprawy,stary mi sie wogule zdaje ze ty juz na samym poczatku cos zjebales bo wogule jakos ci dziwnie to "laczy" A jezeli to nie to ,pozostaje jedynie problem ze sprzetem (czyt. routerem)

Ja na twoim miejscu wyczyscil bym wszystko,i zaczal krok w krok z kilkoma poradnika,bo jak w jednym niebedzie dopisane to w drugim lub trzecim to bedzie wytlumaczone.

I jeszcze spr. swój router.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...