Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sugestia dotycząca Lenarta.

Pro kiki Junior

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. VIP'a mu?

• Tak
      25
    • Nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Ostatnio była amnestia, Lenart dostał ub.

Gadałem ze Seldkiem czy jakiś adminem i powiedziano mi, że VIP'a dostaje się za wkład w forum i ogólnie całokształt.

Wyżej wymieniony użytkownik wprowadził do działu CA bardzo dużo, mało jest takich osób jak on na forum.

Zrobił tutoriale jak modować ca, chętny do pomocy w MMT.

Co wy na to aby Lenny dostał rangę ViP? :)

w83od2.jpg

Opublikowano

Moje zdanie tutaj gówny znaczy, ale jestem za tym. Pamiętam jak jeszcze mi na swoim hostingu forum stawiał...:D

Doskonale nadaje się na VIP'a.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie gadałem znim nigdy i żałuje.Widze ze spox chłopak i du zo zrobił.Powinien mieć GMA(KIKI pamietasz co makin nam mówil?).VIP na bank

Opublikowano

Nie gadałem znim nigdy i żałuje.Widze ze spox chłopak i du zo zrobił.Powinien mieć GMA(KIKI pamietasz co makin nam mówil?).VIP na bank

Mówiłem mu to, ale Lenny Piotr podziękował i wtedy dostał bana, lecz nie za podziękowania.

w83od2.jpg

Opublikowano

@Cheatek

Najwidoczniej nie miałeś potrzeby do mnie napisać ;) jak co to wyszukaj sobie gg i wal śmiało.

betewu.

plawks, nie Lenny tylko Lenart albo Len.

Lenny mówiła tylko duds i niech tak zostanie ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak nie V.I.P

to Elite

ale Vip jak najbardziej, należy się.

Bez niego to forum nie istniało <3

( przynajmniej w moim przypadq)

Opublikowano

Nie miałam okazji poznać osobiście, nie znam za dobrze tej osoby, ale wiem, że miała chyba mentora co oznacza, że na pewno coś dla forum i użytkowników zrobił.

Teraz została wprowadzona amnestia, możliwość rozpoczęcia wszystkiego od nowa, myślę, że jeżeli administracja wyrazi na to zgodę, to będę jak najbardziej na tak.

Mimo to jestem bardziej skierowana w stronę tego, co napisał sam zainteresowany:

Nie fisiujmy, cieszmy się że mam ub i chcę znowu pomagać.

jeśli zasłużę to myślę że rangę dostane.

pozdro.

Lepiej poczekać i dalej robić, to co się robiło. Wykazać się na nowo.

Opublikowano

Mozna by mu dac jak na prawde taki wklad ma w dzial i ogolnie w forum. Sporo postow, a jak nie ma jeszcze perma to znaczy ze nie spamuje i pomaga :D

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

dokładniej to nie miałem tylko grupy Administrator, Media Leader, Blue Member, Elita, Coders team i Banned ;)

@up.

Nie ma już perma a nie jeszcze xD

a teraz się staram nie napatoczyć + znów się angażuję (wbiłem do MMT jako Lektor, niedługo chyba dostanę rangę) próboję się dostać do Coders team, i myślę nad modem ;) ale zobaczymy jeszcze jak to jest z osobami siedzącymi za kółkiem ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Vipa miałem wcześniej jeszcze przed GM'em, dla Twej satysfakcji napiszę że gdy chciałem go odzyskać pisali mi że Vip to za mało a Elita za dużo.

;) zresztą nie prosiłem go o ten temat, i sam byłem na nie, ale chce zobaczyć reakcje ludzi

EXPmIpC.gif

Opublikowano

niezle to forum upadło że teraz wystarczy taki temat zrobić aby range dostać :O

To jest tylko sugestia, aby administracja miała przedstawiono jasno sytuację dla kogo Naszym zdaniem należy się VIP, nikt nie powiedział, że będzie miał tą rangę.

Powtarzam, to tylko sugestia, więc spokojnie.

w83od2.jpg

Opublikowano

Zasługuje nie ma co...

Pamiętam moje początki w MMT (początki jako gameplayowiec) pomógł mi ze wszystkim :) zawsze odpisał na PW.

Na forum jest bardzo długo, administracja wybiera pewnie vipów ale i tak warto się wypowiedzieć.

TAK

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Owszem Piotr odkąd pamiętam na każdą moją prośbę odpowiadał jak i na pytania. Myślę,że jak najbardziej należy mu się ta ranga ;)

Opublikowano

Wszystko co o Tobie myślę powiewiedzial razor. Dodatkowo nie znam Cię, i nie wiem co dla tego Forum zrobiłeś.

@Kiki

Przykro mi jeśli uważasz, że miarą tego co ktoś zrobił dla forum jest data od rejestracji...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...