Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Jakiego antywirusa proponujecie?

konrad2904

Rekomendowane odpowiedzi

Gość malutki688
Opublikowano

avast jak platny to polecam nortona:)

Opublikowano

Gdy avast nie wykrywał mi niczego(z licencją) przeskanowałem kompa malwarebytes szybkim skanem (2 minuty) i wykryło kilka wirusów więc nie wiem czy avast taki dobry.Moim zdaniem MBAM PRO+Comodo i jest git.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Polecam avasta, chwile pokombinujesz i avast 6.0 pelna wersje sciagniesz z neta (trial na 30 dni i z oficjalnej strony kod , wypelnisz cos i na emaila dostaniesz licencje na rok ) dobry, aktualizuje definicje wirusów, nie zwalnia kompa

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Polecam AVG Free ,sam uzywam od paru miesiecy i nie mam z nim problemow a na dodatek jest Darmowy. Mozna tez wykupic wersje platna ma pare opcij dodatkowych.

61093c6efb.png

Opublikowano

Avast ;)

Choć osobiście żadnego nie używam i jest ok.

Nie chwal się ;D Bo backTrack 5 + MetaSploit = UPSsss

Po pierwsze pozwólcie mi się wypowiedzieć :]

1.Kaspersky to dno i gówno w jednym .

"

Luka w oprogramowaniu Kaspersky’ego

| 2011-12-23 11:07:54 Vulnerability-Lab Team odkrył błąd obsługi wskaźnika oraz pamięci w pakietach Kaspersky Internet Security 2011/2012 oraz Kaspersky Anti-Virus 2011/2012"

"

Kaspersky Lab opuszcza BSA

Kaspersky Lab | 2011-12-08 09:24:58 Z dniem 1 stycznia 2011 roku rosyjska firma Kaspersky Lab rezygnuje z członkostwa w Business Software Alliance. -"

Jak widać same problemy .

2. Avast jest na necie skrypt napisany przez neosa tzn taki łatwy . że jeżeli go wciśniemy komuś i ktoś to odpali to wirewall wyłącza :)

Bardzo łatwo wysłać trojana keyloggera jak ktoś ma avasta . Nie pytajcie jak bo i tak każdy doświadczony wie :)

3. Nod32 jest Zajebisty ciężka ZAPORA do powstrzymania ale też wymaga wielką wiedzę w obsłudze .

4. Norton to najgorsze gówno jakie widziałem na świecie . Nie dość że to gówno wymaga 4x rdzeniowego proca to tak zamula i jest łatwo go obejść że aż dupa swędzi ...

5. Wybierz noda zapirać ale wybierz noda bo jest najlepszy jak na razie

6. Ludzie używają byle gówna tzn :

O kupie sobie niezbędnik tam będą fajne programy oo jest Avast zainsatluje sobie bo darmowy i fajnie wygląda .

Tak wszyscy myślą to jest błąd !! Czym więcej ludzi z tego korzysta tym więcej expertów znajduje exploity na avast bo im zależy coraz bardziej na tym . A noda to mało osób używa i mało zżera pamieci i nie ma exploitów na niego chyba że sam znajdziesz w co wątpię

7. NOD NOD NOD NOD NOD I TYLKO NOD NOD NOD ! POWTARZAM

Pierwszy punkt dane są wyciągnięte z www.hacking.pl Pozdrawiam !! I

haha xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...