Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] PREMKA

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem kupilem sobie za punkty na playspanie premke na 3dni i tam gdzie powinien pisac esn i ten pass pisze na polski : Prezent dla: i tu moj mail a na mailu nic nie ma POMOCY ! daje lubie to

Opublikowano

Po zakupieniu czegoś na playspanie, np. gold premium, kod ESN i PASS CODE dostajesz we wiadomości na E-MAIL, którym rejestrowałeś się na playspanie.

Jeśli tam nie ma zostało ci tylko napisanie do Playspana e-maila, ale o to pytaj już kogoś innego bo jak napisać ticketa na playspanie to ja za dużo niewiem.

@down

długo czekasz ? punkty UP zabrało z konta na playspanie ?

@

Tak jak niżej odczekaj chwilkę, jeśli nadal nic proponuję napisać do nich e-maila.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Wzielo punkty

Przyszlo na maila (tego coz robilem konto na playspanie) tak: Witaj ------,

Zakup dla "War Rock 3-dniowy karnet bazy dla WR" w Marketplace PlaySpan została zakończona.Id zamówienia "-----------".Towar został wysłany do --------o2.pl. Jeśli masz inne elementy w takiej kolejności, lub jeśli zamówienie zawiera zdyskontowanych dołączone elementy, otrzymasz oddzielne wiadomości zawierających następujące ESN codes.The wiadomość została włączona do wiadomości e-mail:

Prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta (http://support.playspan.com) jeżeli napotkasz żadnych problemów.

Dziękujemy za korzystanie z PlaySpan. Patrz znajomego do PlaySpan Marketplace teraz, a otrzymasz 100 Ultimate Points za każdego przyjaciela, który sprawia, że ??co najmniej 5 dolarów zakupu w ciągu 30 dni od utworzenia konta.

Zespół PlaySpan

http://playspan.com

Proszę kliknąć tutaj aby wziąć udział w ankiecie klienta i pomóc nam udoskonalić swoje doświadczenia!

Cofnij zmiany

Opublikowano

Sprawdzałeś na e-mailu w zakładce ,,SPAM"?? :) Nieśli tam także nie ma, to zaloguj się na PlaySpan'ie -> zakładka ,,My Profile" -> zakładka ,,My Orders". Tak także może być :P Jeśli dalej nie znajdziesz to koniecznie pisz do nich do supportu -

http://support.playspan.com

Opublikowano

Racja, kody powinny być także na stronie playspan..

@down No to zostało odczekać jeszcze chwilkę, jak masz cierpliwość i jeśli nadal nie znajdziesz pisz do supportu

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

mi sie zdaje ze komus na maila wyslales ten kod

Nie bo nawet pisze ze wyslany jako prezent dla ----o2.pl (moj mail)

Nie bo pisalo ze to jest prezent dla: ---o2.pl (moj mail ktory podalem jak kupowalem)

Opublikowano

@up Spam.

@autor Nie spamuj tak

@topic Kiedyś kupowałem premę na PS to mi przyszło w mailu i sobie wpisałem kod... Kupowałem ostatnio, przyszedł mi taki email jak Twój i nic.. Pomyślałem, że nie dało premy, ale miałem innego maila w dziale spam. Jeśli nie znajdujesz to możesz dać teamviewer, to postaram się poszukać. Jeśli się nie uda, to support.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...