Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki plik odpowiada za łączenie się gry z serwerem.

Ertam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanko jak w temacie.

Nie chodzi mi o plik LaunchPad, tylko o plik gry, który nawiązuje połączenie z serwerem.

Pytam się ponieważ po uruchomieniu gry Wyskakuje Connecting to Login server i tak to trwa trwa.

Pewnie Firewall coś blokuje ale niestety żeby cokolwiek odblokować muszę wiedzieć o jaki plik chodzi.

Mam Eset Smart Security 5, właśnie przez aktualizacje do wersji 5 nie mogę grac.

Pomaga tylko wyłączenie Firewalla.

Pozdrawiam i życzę wesołych świąt.

Kliknij Lubie to ;)

Gość Menesterowy
Opublikowano

Spróbuj wyłączyć firewall'a, zobaczymy, czy to na pewno jego wina.

Opublikowano

Spróbuj wyłączyć firewall'a, zobaczymy, czy to na pewno jego wina.

Tak, to jego wina.

Gracze DC Universe często skarzą się na problemy z launcher'em, to powinno Ci pomóc.

Ehh, ja nie mam problemow z launcherem, gdyz Firewall wykrywa ze ten program chce sie polaczyc z netem. Ale niestety gdy klikne Play to uruchamia sie gra i u gory jest "Connecting to the game server" dopóki nie wyłącze firewalla, a jak wylacze i za 10 minut wlacze go ponownie to wywala mnie z gry.

Kliknij Lubie to ;)

Opublikowano

Jak uruchomiłem grę to wyskoczyło mi okienko czy zezwalam na modyfikacje aplikacji(Update gry) i teraz działa już wszystko dobrze ;)

Dziękuje, lecą Lajki ;D

Kliknij Lubie to ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...