Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Czy jest taki plugin?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cz y jest jakiś Plugin na załażenie swojej Firmy na serwerze najbardziej chodzi mi o to żeby było coś takiego żeby Przed Nickiem i prefixem z Permissions pisała nazwa firmy itp Istnieje coś takiego??

Sygna by Me

39972491.jpg

Zbieram

likeit.png:)

Opublikowano

Istnieje plugin ,którym możesz tworzyć gildie i masz prefix(nazwa gildi) to jest coś podobnego do firmy ,a o pluginie do tworzeniu firm słyszałem jak znajde to ci napisze ;]

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

A Gdy nie zjadziesz to mam problem z pluginem Factions że nie ma Prefixów Mam HeroChat Wie jak to tam ustawić??

Po prostu wgraj iChat a usuń HeroChat ,jak nie pomoże to wgraj ten sam plugin tylko z innej stronki ;]

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Wkleiłem Ichata usunołem HeroChat i teraz tak [Test** [MasterAdmin] ] TheBuster_PL:Text

Troche brzydko to wygląda nie wie ktoś jak ustawic na HeroChat

[NazwaFirmy] [G] [MasterAdmin] Nick :

Sygna by Me

39972491.jpg

Zbieram

Opublikowano

Ale mi chodzi o to że Przedrostek pojawia się od pluginy Factions np ja wpisz /f create Nazwa i przed nickiem pojawia mi się [Nazwa] [G] [MasterAdmin] TheBuster_PL

Sygna by Me

39972491.jpg

Zbieram

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...