Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] SponsoPay problem, odrazu ban

tomi1997b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka co mam zrobić bo gdy wybieralem to ofke z bf to pisze ze ta oferta nigdy juz nie bedzie dostepna a jak chciałem wybrac inna to już nie było, nie ma ofert czy cos takigo.Zmieniam ip i to samo nie ma zadnej oco chodzi?Robiłem inne konta i tak samo wybieram ofke nie dostepna i juz nie ma wiecej -.-??

Zbieram -

Opublikowano

Hmm, raczej nie jest to wina bana. Ciągle byłem przekonany, iż ban objawia się brakiem ofert a może to wcale nie jest ban...

Spróbuję dzisiaj poszperać, może coś znajdę.

@Edit

Na razie znalazłem takie wytłumaczenie i chyba jedyne:

Go to the Sponsorpay offerwall and scroll down until you see the words "Fair Play". Click on them and it´ll explain everything.

To make it short. Only one account per household allowed. So if you´ve used the other account first you get a Sponsorpay ID and this account that you´re using here will be blocked from those offers.

I own two accounts as well. Tell you what. It doesn´t work for me either and it´s fine. It should really be fair play.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...