Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z lagami i to niezły.

gruzjer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o to, że jeszcze pare dni temu normalnie mi chodził wr, a teraz bardzo czesto wszystki postaci stoja w miejscu strzelam w nie i nagle mam kilka killi i deda i osadzaja mnie za hacki, a to mam takie duze lagi. Podczas strzelania gra mi sie mocno zacina no i są słabe szanse na zabicie kogokolwiek. Używam Gamebooster'a wyłączam wszystkie programy. NIE UŻYWAM HACKÓW!!!!!! Zrobiłem wszystko co w poradniku Razora, ale nic mi to nie daje, mój komp:

Windows 7 64bit home premium

3.00 GB ram

procesor 2.20 GHz

Internet - 32mb

Jest po formacie i reinstalacja nic nie pomaga.

Co mam zrobić aby się tego pozbyć ?

Detale w grze także ustawiam na minimum

Opublikowano

no nie masz złego kompa. Może to być przez internet. Ale spróbuj zwiększyć wydajność komputera.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Zrób tak ->

W czasie gry wciśnij : cltr+alt+delete -> w menadzerże zadań kliknij procesy -> warrock.exe (ppm) -> ustaw priotytet -> wysoki

A co do detali gry to nie mają one dużego znaczenia przy lagach

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

kosik11 dzięki mi to pomogło, ale musiałem zrobić uprawnienia administratora żeby ustawić priorytet.

I mam jeszcze pytanie czy trzeba to robić przy każdym odpaleniu warrocka/komputera ?

Opublikowano

Jaki błąd ?

Zapewne jest to brak uprawnień administratora na użytkowniku z którego korzystasz.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...