Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Emulator LC - prosze o pomoc.

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

posluzylam sie jednym z tutoriali dostepnych na yt. zrobilam wszystko tak, jak na filmiku, ale kiedy chce sie zalogowac wyskakuje mi komunikat "connection failed" czy cos takiego. generalnie w innym tutorialu widzialam, ze gosc mial program do tworzenia kont.. wiec teraz moje pytanie. jak stworzyc konto zeby mozna bylo sie zalogowac?

przpraszam za brak polskich znakow i niechlujnosc postu, ale pisze z telefonu :P

Opublikowano

w emulatorze jest plik który pozwala na tworzenie kont w grze... czyli gdy probujesz się zalogować to konto automatycznie się generuje chyba, że chcesz żeby konta się nie generowały samoczynnie to musisz zmienić w pliku LoginServer.cfg

#SERVER
IP=127.0.0.1
PORT=4001
#MYSQL
SQL_HOST=localhost
SQL_DBASE=lcep2
SQL_USER=root
SQL_PASSWORD=
#GAMESERVER
GS_IP=127.0.0.1
GS_PORT=4110
GS_CHANNELS=1
GS_TYPE=1
#LOGIN SERVER OPTIONS
AUTO_ACCOUNT_CREATION=TRUE // tu zmieniasz na FALSE i juz konta sie nie beda tworzyc

ale ty chcesz zeby sie tworzyly to nic nie zmieniasz :D

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

to jest emulator serwera a nie serwer to jak moga duzo wazyc???

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Za jakieś 20-30 min pierwsza próba odpalenia serwera.

@DOWN Serwer na razie będzie przez hamachi.

Opublikowano

Jak zrobić konto ??Nie mogę sobie nawet admina dać.

A jak uruchomić serwer?Robiłem tak jak na filmiku Co podała Miyoshi.Chodzi mi o to, aby zagrać.Gdy włączam LC.exe update'uje się LC USA.Co zrobić, aby się nie update'owało??

Opublikowano

uruchomic bez launchera czyli przez bina a dokladnie plikiem nksp.exe

1384891713-U294848.png

Opublikowano

Wchodzę w folder klienta. lastchaosusa\bin\nksp.exe to mam uruchomić?

@EDIT

Wyskauje Not run is self...

Opublikowano

TAK :D

1384891713-U294848.png

Opublikowano

Jak włączam przez lc.exe w folderze bin to wyskakuje mi launcher LC USA i jest napisane "Connect info Open FAILED!".A jak włączam przez nksp.exe to jest napisane "This program could not be run itself".

Podczas włączania przez lc.exe w głównym folderze LC USA pobiera aktualizacje ...

Opublikowano

spróbujcie z tym

http://www.mpcforum.pl/topic/515457-tut-jak-zrobic-clienta-do-wlasnego-serwera-lc/

1384891713-U294848.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...