Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje rysownika

Teinna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Od roku zastanawiam sie nad ozdobienia swojego ciala tatuazem i wkoncu podjolem decyzje. Dla niektorych moze byc to dziwne ze az rok ale sluchajcie tatuaz jest na dluzej niz cale zycie wiec warto sie nad tym zastanowic. Wracajac do tematu potrzebuje dobrego rysownik by zaprojektowal mi tatuaz, tak wiem ze w studiach projektuja tatuaze ale nie bede sie tatuowal w salonie. mam znajomego ktory jest dobry ale nie ma czasu by to zaprojektowac poniewaz od poniedzialku do piatku pracuje a gdy wraca do domu ma juz klientow. Wracajac do mojego projektu(oczywiscie jesli ktos by sie zdecydowal na rysunek) ma byc to tatuaz na lydce przedstawiajacy hazard to znaczy chcialbym by byl tam joker z grozna mina trzymajacy karty a dokladniej 4 asy zeby byly tez wkompowane w tatuaz kosci do gry osma bila i rzeczy hazardowe. z gory dziekuje, napewno jakos sie odwdziecze. Rysunki prosze wysylac na mail [email protected]

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano

heh zastanawiałeś się nad tym rok a będziesz się tatuował u znajomego. dobry masz tok myslenia faktycznie.

A jeżeli juz piszesz że ten znajomy jest dobry to dlaczego on tobie tatuażu nie zaprojektuje, co to za tatuażysta co nie potrafi zaprojektować dobrego tatuażu...

no i po drugie raczej nikt nie bedzie poświęcał swojego wolnego czasu i umiejętności by zrobić ci tatuaż nic na tym nie zarabiając.

A takich jokerów z kartami to z pewnością pełno znajdziesz na googlach wydrukuj go sobie a on ci go naniesie na skóre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...