Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Największy Spot :D

Exibit : )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż mam takie proste pytanko... Gdzie jest spot w grze, gdzie jest najwięcej mobów, które najlepiej nie strzelają, aby można było je szybko wybić... Ponieważ na serwerze jest Event, że lecą szkaty ze wszystkich mobów tak samo.... Teraz chciałem tylko widzieć, gdzie... Są gdzieś jakieś lepsze spoty niż DT i Loch Pająków V2?

Opublikowano

np na tiverii ze wszystkich mobow dropilo . Co 8 min z 1 lepszego moba, np psa dropily szkaty. POlecam Ci postac 20 lv i na wilki. Obecna postacia lvlowo najlepiej isc na wierzby na najwiekszy spot na koncu lasu, albo podleciec do dt najlepiej , tam tego multum jest.....

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

1.Polanka na końcu czerwonego lasu

2. Piętro z pieczęciami w DT oraz piętro z kluczami w DT

3. Świątynia na ostatniej platformie

4. Loch Pająków V2 przy końcu masz czerwony room i room przed nim,a także troszke wcześniej Big Spot ze szponami

syganaturkabonhart.png

Prawdziwy profil Bonhart'a z PandoraMT2 na MPCForum ! ! !

[ Chcesz kupić konto Bonhart ? Kontakt na forum ]

Opublikowano

ja z własnych doświadczeń polecam DT piętro z kluczmi, v2 duży spot i at2 trzecia komnata (o ile masz dość dobre eq)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...