Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

silkroadR odpalenie ibota

L4zy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, próbowałem kilkoma sposobami odpalić ibota na sroR ale jakoś nie umiem albo coś źle robię. Dodam tylko że mam WIN 7, czy może być większy problem? :(

Źle!! Patchujesz media.pk2 z wersji ISRO. Hs server działa na wersji ISRO.

Krótki poradnik:

1)Instalujesz ISRO,SROR.

2)Patchujesz media.pk2 z folderu, gdzie zainstalowałeś ISRO.

3)Wklejasz pliki hs server z folderu ibota do folderu, gdzie zainstalowałeś ISRO.

4)Kolejny krok, to odpalenie pliku run_hackshield.bat, po czym włączasz przez launchera Silkroad.exe ISRO.-launcher (Oczywiście media.pk2 musi być spatchowane!!!)

5)Po wypakowaniu bota robisz skrót na pulpicie, następnie wchodzisz w jego właściwości. ( Skrótu )

6)W ścieżce bota dopisujesz LS:5. Przykładowa ścieżka: "C:\bot\[iBot] Public Released v1.1.28\iBot.exe" LS:5 ( u każdego może się różnić )

7)Po włączeniu się bota odpalasz przez loadera SROR, które nie ma spatchowanego media.pk2.

To koniec, Pozdrawiam

robiłem tak jak napisał pontius234 i gdy odpalam tym sposobem isro jest wszystko ok, a gdy isroR to odpala mi sie ladowanie(maly obrazek isro na srodku ekranu) po czym znika i sie wylacza.

czekam na odpowiedź i pomoc, bądź też jakiś TUT dzięki któremu więcej osób będzie mogło pograć tam z botem :)

być może właśnie ktoś z Was ma Win7 i śmiga mu bot, bardzo prosiłbym o pomoc.

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

@up loader chyba nie ma nic z tym wspolnego, zreszta reinstaluje wszystko i jeszcze raz bede odpalał, ale może mógbyś napisać jak Ty u siebie to zrobiłeś? ze ten ibot Ci działa

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

@up loader chyba nie ma nic z tym wspolnego, zreszta reinstaluje wszystko i jeszcze raz bede odpalał, ale może mógbyś napisać jak Ty u siebie to zrobiłeś? ze ten ibot Ci działa

Ibot nie wymaga już hackshielda pod sror. Włączasz ibota, potem loadera, który jest ustawiony w ten sposob: loader . Następnie launch i musi śmigać.

Opublikowano

Żeby odpalić ibota na sro-R robisz tak jak na ibotforFun czyli dodajeśz LS:5/6 a w edxLoaderze trzeba zaznaczyć Multiclient, NOP Hackshield i Patch Seed i normalnie uruchamimy .

Nie trzeba włanczać żadnego hack shielda.

Opublikowano

mi pisze że server is busy or down/...

Bo odpalasz przez ikonę bota, a nie skrót, który powinieneś utworzyć na pulpicie. Następnie wchodzisz we właściwości tego skrótu i dopisujesz w ścieżce docelowej po spacji LS:5 .

Opublikowano

hi all :) ja uzywam sbota.. ale chce wyprubowac SILKROAD R to musze zapuscic ibota... ale mi sie nie udaje :) jak tylko zapuskam silkroad sie pojawia i odrazu tabelka z dc :)

kto mozy wytlumaczyc gdzie mam dopisac ten LS:5 ???? nic podobnego do --> C:\bot\[iBot] Public Released v1.1.28\iBot.exe" niemam. moj bot sie znajduje tu C:\Documents and Settings\ArcioM\Desktop\IGRY\SILKROAD\ibot\SROR?? :D nierozumim gdzie mam wpisac to moze jak wpisze sie zadziala

Opublikowano

Robisz sktót od ibot.exe pojawi ci się w tedy penie on w folderze z ibotem naciskasz prawym na skrót i dajesz właściwości i w oknie Element docelowy wpisujesz "C:\Users\PC\Desktop\iBOt sroR\iBot.exe" LS:5

dopisujesz LS:5 tak jak ci pokazałem.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

witam ja się chciałem jeszcze zapytać bo robie wszystko jak piszecie jest ładnie ale jak włącza mi sie silk to odrazu dc dostaje i nie mam pomysłu co robie nie tak prosiłbym o jakąś pomoc ;( z góry dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...